• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Sute de talente autentice sunt gata sa fie vazute de o tara intreaga! Romanii au talent revine, in curand, la ProTV

Sute de talente autentice sunt gata sa fie vazute de o tara intreaga! Romanii au talent revine, in curand, la ProTV

Sute de talente autentice sunt gata sa fie vazute de o tara intreaga! Romanii au talent revine, in curand, la ProTV

Weekend-ul acesta a fost unul plin de talent la Bucuresti, unde sute de persoane din capitala, dar si din imprejurimi sau chiar de peste granite au venit la hotel Ramada Bucharest Parc pentru preselectiile celui mai iubit show de divertisment, Romanii au talent.

Dupa o toamna plina, in care caravana s-a oprit in mai multe orase din tara, sambata si duminica au fost alese ultimele talente pentru cel de-al saselea sezon al emisiunii. Romani dornici de afirmare, plini de entuziasm si energie, dar si emotionati au aratat tot ce au avut mai bun in ultima faza de selectie a noului sezon.

Momente de belly dance, balet, dans acrobatic, dans robotic, dans african, stand-up comedy, opera, contorsionism, gimnastica, popping, pictura sau instrumentisti, cantareti, laser boy si multe alte talente care s-au facut remarcate cu aceasta ocazie vor putea fi vazute si aplaudate in curand de o tara intreaga.

Concurentii au venit la preselectiile din acest weekend insotiti de prieteni sau familie, dar printre sustinatori s-au aflat si doi dintre finalistii sezonului trecut Romanii au talent, Bogdan Bolohan si magicianul Robert Tudor. Cei doi au venit sa-i incurajeze pe noii inscrisi si sa le ureze mult succes in competitie.

“Acest concurs a fost o provocare foarte mare pentru mine, a fost cel mai tare moment din viata mea, a insemnat totul pentru mine! M-am bucurat sa vad atat de multe persoane cu dorinta de exprimare si cu foarte mult talent! Le doresc tuturor celor care au participat la preselectiile Romanii au talent multa bafta si incredere in sine. Aceasta competitie este sansa lor! Sa fie siguri de asta!”, a declarat Bogdan Bolohan.

Si Robert Tudor a fost incantat sa vada noile talente ale Romaniei si a spus: “Romanii au talent, pentru mine, reprezinta cea mai mare oportunitate de a te afirma, de a deschide porti inchise si de a iesi din anonimat daca ai talent. Vreau sa-i incurajez pe cei care participa la Romanii au talent, este o sansa cu care te intalnesti o data in viata. Sfatul meu este sa te bucuri, sa zambesti, sa-ti arati talentul si sa spui cine esti, indiferent din ce sat sau oras din Romania vii. Bucura-te omule, pentru ca niciodata nu te vor mai vedea milioane de oameni!”.

In curand, romanii vor putea urmari un spectacol desavarsit si foarte multe momente incredibile create de sutele de persoane talentate, dar si de membrii juriului, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, impreuna cu carismaticii Smiley si Pavel Bartos.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni