Sute de talente autentice la Chisinau! Caravana Romanii au talent a ajuns in Moldova

Sute de talente autentice la Chisinau! Caravana Romanii au talent a ajuns in Moldova

Miercuri, 29 octombrie, originalitatea si creativitatea au pus stapanire pe Chisinau in timpul preselectiilor pentru noul sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii.

Penultima oprire a caravanei a fost capitala Moldovei, insa nu numai locuitorii de aici s-au prezentat la preselectii, ci si persoanele din zonele invecinate, dornice sa-si demonstreze talentele si sa arate juriului ca merita sa mearga in semifinale.

Miercuri, show-ul a atras sute de oameni talentati, dornici de afirmare, care au renuntat la inhibitii si au aratat tot ce au avut mai bun in speranta ca vor fi marii castigatori. Cu aceasta ocazie moldovenii au uimit prin abilitatile lor si au aratat ca pot fi polivalenti, majoritatea avand mai multe talente.

De la gimnasti si balerini, la pictori, instrumentisti, caricaturisti, actori sau trupe de muzica rock si pana la luptatori de arte martiale sau lupte grecesti, toti au fost prezenti la Chisinau pe 29 octombrie. 

Cautarile pentru cel mai talentat roman au inceput cu dreptul si continua in acelasi ritm, iar participantii de peste Prut au dovedit inca o data ca nu duc lipsa de talente diverse si ca varsta nu reprezinta un impediment. Daca cel mai mic concurent are 5 ani si a fost insotit de catre parinti, la polul opus a fost un concurent de 65 de ani plin de energie, care a demonstrat ca talentul nu are varsta.

Alaturi de moldoveni au fost si castigatorii sezonului patru Romanii au talent, membrii trupei Brio Sonores. Ei au vrut sa isi incurajeze co-nationalii, dar si sa retraiasca emotiile avute cu un an in urma. Ei au declarat la unison: “Romanii au talent a fost o pista de lansare a noastra atat in showbizul național, cat si in cel international. Pe langa acest lucru, a fost o adevarata scoala in care am invațat enorm de mult, scoala care ne-a facut mai puternici, mai increzatori in viitor si pentru asta suntem recunoscatori.

Concurentilor din sezonul acesta le uram multa, multa bafta si sa creada in visurile lor, caci cu siguranta se vor implini!”

Caravana “Romanii au talent” isi incheie traseul la Iași pe 4 noiembrie la Hotel Unirea, incepand cu ora 10:00. 

Ediția a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile “Romanii au talent” si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni