Sute de talente autentice in capitala Baniei!

Sute de talente autentice in capitala Baniei!

Cea de-a cincea etapa a preselectiilor “Romanii au talent” s-a incheiat cu succes la Craiova. Luni, 20 octombrie, originalitatea si creativitatea au pus stapanire pe capitala Baniei in timpul preselectiilor pentru noul sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii.

Sute de aspiranti la titlul de cel mai talentat roman s-au prezentat luni incepand cu primele ore ale diminetii la Teatrul National Marin Sorescu, plini de emotie, entuziasm si siguri pe ei, mandrii de talentele care-i recomanda. Participantii au impresionat juriul si au insistat sa demonstreze de fiecare data ca merita sa mearga mai departe in concurs.

De la ansambluri si formatii de muzica populara si dans contemporan, la actori sau luptatori de arte martiale, de la lautari la numere incredibile de popping sau beatbox, de la imitatori la balerini, toti au fost prezenti la Craiova pe 20 octombrie. Romȃnii nu inceteaza sa uimesca prin abilitatile lor si stiu sa arate cu fiecare ocazie ca talentul autentic este din ce in ce mai prezent in tara noastra. 

Cautarile continua, iar cei care au avut curajul sa se prezinte la preselectii au dovedit inca o data ca Romania mai are talente diverse cu care se poate mandri si la care varsta nu reprezinta un impediment. Locuitori ai Craiovei sau ai localitatilor invecinate, cu varste cuprinse intre 5 si 78 de ani au venit singuri sau insotiti de grupuri de sustinatori pentru a arata intregii tari ca oltenii au talent!

Printre cei care au venit in sprijinul concurentilor s-a aflat si Catalin Mihalache, castigatorul premiului de originalitate al sezonului cu numarul 4 “Romanii au talent”. Acesta s-a incarcat cu emotiile noilor concurenti si a spus melancolic printre lacrimi: “Romanii au talent mi-a schimbat complet viata. Acum sunt un alt om, gandesc liber, nu ma mai ghidez dupa anumite reguli si nu imi mai impun tot felul de limite. Acest concurs mi-a demonstrat ca talentul meu este real si mi-a dat sansa sa sper la o viata mai buna, sa fiu mandru de mine si de ceea ce fac. Ii indemn pe toti cei care au talent sa se inscrie la Romanii au talent, pentru ca aceasta emisiune chiar schimba destine!”

Catalin a mai vorbit si despre marea lui pasiune, arta: "Viata mea inainte de Romanii au talent a fost o adevarata pasiune pentru arta si o lupta continua fara niciun fel de receptivitate din partea celorlalti, din pacate. Am avut momente in care ma simteam un rob in ceea ce faceam, intr-o munca pe care eu o simteam potrivita si pe care o faceam cu pasiune. Pana in momentul in care am ajuns la vorba consatenilor mei, ca mi-a trecut trecut timpul, nu aveam familie si am sacrificat totul pentru arta. Insa "Romanii au talent" mi-a dat o adevarata palma morala. Acest concurs mi-a aratat ca pot recupera timpul pierdut si am descoperit in mine o forta pozitiva in care imi pun toate sperantele. Nimeni nu a avut incredere in mine, toti ma numeau "nebun", nici eu nu am fost constient 100% de talentul meu. Din fericire, am fost inspirat si am avut puterea sa ma implic atunci cand nu mai aveam nicio speranta si niciun gand pozitiv. La "Romanii au talent" am trait cele mai frumoase momente din viata mea de pana acum, momente cu care ma voi lauda toata viata, despre care le voi povesti si stranepotilor mei.

Caravana “Romanii au talent” continua miercuri, 29 octombrie la Chisinau, la Hotel Codru incepand cu ora 10:00 si Iasi pe 4 noiembrie la Hotel Unirea, tot de la ora 10:00.

Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile “Romanii au talent” si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni