• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Surpriza uriasa a lui Vlad Grigorescu, finalist la "Romanii au Talent": "Ma voi juca practic cu mintea lor". Astazi, de la 20:00, LIVE pe voyo.ro

Surpriza uriasa a lui Vlad Grigorescu, finalist la "Romanii au Talent": "Ma voi juca practic cu mintea lor". Astazi, de la 20:00, LIVE pe voyo.ro

Surpriza uriasa a lui Vlad Grigorescu, finalist la "Romanii au Talent": "Ma voi juca practic cu mintea lor". Astazi, de la 20:00, LIVE pe voyo.ro

La teatrul Nottara Vlad Grigorescu isi propune sa faca, nici mai mult, nici mai putin decat “unul dintre cele mai tari show-uri de mentalism din lume”.

Am incercat sa aflam mai multe detalii despre spectacol, dar acesta a fost destul de evaziv in a da prea multe detalii despre ce se va intampla pe scena. Nici cel mai tare mentalist insa nu poate ascunde totul.

"Vlad Grigorescu LIVE este un spectacol cu si despre spectatori. Ei au un rol decisiv in desfasurarea spectacolului. Voi incerca sa ma joc cu mintea lor si, de ce nu, si ei cu a mea. Voi incerca sa le citesc si sa le controlez gandurile, voi demonstra lucruri bizare si aparent imposibile. Totul va fi pigmentat cu umor si dramatism” ne-a spus mentalistul.

O buna parte din spectacol Vlad va fi legat la ochi. Va incerca chiar sa deseneze, legat la ochi, un obiect la care se gandeste un spectator. In plus, pe parcursul spectacolului, va incera sa ii faca pe spectatori sa ghiceasca un cuvant scris pe o hartie si sigilat intr-un plic. Nimeni nu stie ce scrie pe hartie asa ca intrebarea va fi: "Ce cuvant e acolo si ce inseamna el?"

Spectacolul este plin de intorsaturi si surprize. Va fi un show interactiv in care toti spectatorii vor participa direct, inclusiv abonatii Voyo.ro care vor putea vedea live si exclusiv spectacolul ASTAZI, 18 iunie, de la 8 seara.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni