• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Surpriza de care a avut parte publicul in Finala "Romanii au talent". Momentul emotionant pus in scena de Nicoleta Iancu

Surpriza de care a avut parte publicul in Finala "Romanii au talent". Momentul emotionant pus in scena de Nicoleta Iancu

Surpriza de care a avut parte publicul in Finala "Romanii au talent". Momentul emotionant pus in scena de Nicoleta Iancu

Micuta Nicoleta Iancu a impresionat juriul si publicul inca din timpul preselectiilor pentru sezonul al cincilea "Romanii au talent". 

Fetita, in varsta de doar 10 ani, a urcat pe scena si a cucerit audienta cu vocea sa. Cantecul popular pe care Nicoleta l-a interpretat a ajuns la sufletele membrilor juriului, acestia decizand ca fetita sa mearga in semifinala show-ului.

Ajunsa in etapa LIVE a show-ului, Nicoleta Iancu a ales sa interpreteze doua melodii populare celebre, "Ciuleanda" si "Cine iubeste si lasa". Andra a fost mai mult decat incantata de talentul micutei si a decis sa o sustina in cariera sa muzicala. Cantareata a urcat pe scena si i-a promis Nicoletei ca ii va fi alaturi si o va ajuta sa ajunga un nume in Romania.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Dupa acest moment, fetita cu voce de aur a ajuns si in Finala sezonului cinci "Romanii au talent", unde a pregatit un moment special.

Cu doar cateva ore inainte de debutul Finalei, Nicoleta Iancu a declarat: "Nu am superstitii. Muncesc foarte mult, iar lucrul acesta sper ca se va vedea in aceasta seara, iar momentul meu va ajunge la sufletele celor de acasa. De fiecare data, inainte sa intru pe scena, ma rog la Dumnezeu".

Micuta Nicoleta Iancu a adus din nou folclorul la "Romanii au talent" si a interpretat o frumoasa melodie populara. Momentul fetitei a emotionat-o profund pe Andra, care si-a exprimat admiratia fata de reprezentatia micutei. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni