• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vinde ceapa si cartofi in piata, dar in timpul liber asculta rap. Nu te asteptai sa cante in felul asta piesa "Vara nu dorm"

Vinde ceapa si cartofi in piata, dar in timpul liber asculta rap. Nu te asteptai sa cante in felul asta piesa "Vara nu dorm"

Vinde ceapa si cartofi in piata, dar in timpul liber asculta rap. Nu te asteptai sa cante in felul asta piesa "Vara nu dorm"

Show-ul este integral pe voyo.ro.

De o sinceritate rar intalnita si o caldura debordanta, Stefan Lautaru, tanarul vanzator in piata, a demonstrat ca perseverenta poate duce la indeplinirea unui vis.

Cu chitara in mana si cu super-hitul “Vara nu dorm” interpretat in maniera proprie, lui Stefan i-au dat lacrimile de emotie atunci cand a vazut o sala intreaga ridicata in picioare in urma reprezentatiei sale.

"Cred ca esti foarte special. Eu apreciez si mai mult oamenii astia care sunt foarte talentati, dar si foarte modesti. Nu domnule, asta sunt, ma placeti asa, ok, nu ma placeti, foarte bine ", i-a zis Andra.

Show-ul este ACUM integral pe Voyo.ro.

VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni