• PRO TV
  • START VOT! Afla cum iti poti sustine favoritii pentru Premiul de Originalitate "Romanii au talent"

START VOT! Afla cum iti poti sustine favoritii pentru Premiul de Originalitate "Romanii au talent"

START VOT! Afla cum iti poti sustine favoritii pentru Premiul de Originalitate "Romanii au talent"

Voteaza eroii care merita sa castige Premiul de Originalitate "Romanii au talent"!

In aceasta saptamana iti poti sustine concurentul preferat pentru Premiul de Originalitate, in valoare de 10.000 euro, prin vot online si trimitand codul de votare aferent fiecarui concurent (vezi tabel). Trimite codul concurentului prin SMS la numarul 1264.



Tariful este de 0.48 € (inclusiv TVA), iar numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone si Digi Mobil. Voteaza numai dupa Start Vot!

In lupta pentru Premiul de Originalitate se afla: Roxana Zorzolan, Trupa Idiot, Emil Rengle, Natalia Duminica si Signature by Adrian Popita

Poti vota si online AICI: https://romaniiautalent.protv.ro/vot

Prima Gala a Talentului: Roxana Zorzolan


Roxana Zorzolan a cantat de cand era mica, de la gradinita pana la scoala. Cand a auzit-o, invatatoarea a luat-o la Casa de Cultura, unde a inceput serios muzica. Din clasa a patra a facut parte dintr-o trupa si a colindat tara, a legat prietenii pe la diferite festivaluri si concursuri la care a participat. 

A doua Gala a Talentului: Trupa Idiot 



Membrii trupei Idiot, Codrin, Ovidiu, Mitru, Katerina, Theodor si Alexandru, sunt sase actori din Iasi. Trupa a luat nastere pe 17 iulie 2011. Trei dintre ei sunt fosti colegi de liceu, al patrulea tot coleg, dar cu un an mai mare. S-au pregatit doua luni si apoi au dat drumul la primul show. De atunci, aproape in fiecare duminica au show-uri de improvizatie intr-un bar din Iasi. Au dezvoltat treptat trupa - spectacole de strada, festivaluri in Iasi, in tara (inclusiv primul Festival National de Improvizatie). 

A treia Gala a Talentului: Emil Rengle 



Emil Rengle vine din Oradea. La 7 ani, Emil pasea pentru prima data intr-o sala de dans. Sora lui era majoreta, iar el a inceput sa practice dansuri de societate. Atunci nu realiza exact ce inseama asta pentru el si abia la 11 ani dansul a devenit activitatea lui preferata, fiind mijlocul perfect pentru a-si exprima caracterul nonconformist.

A patra Gala a Talentului: Natalia Duminica 



A inceput sa faca bellydance de cand era mica. Mama ei dansa acest stil si de la ea a invatat si Natalia prima data, apoi a urmat cursuri de profil. De 25 de ani face bellydance, iar mama ei este coregraf in momentul de fata si are o trupa de balet. Concurenta Romanii au talent a terminat Colegiul de coregrafie. A dansat si flamenco, dans indian si contemporan. Pe lângă bellydance, face și dans popular profesionist. Face parte din Ansamblul Joc de 11 ani. 

A cincea Gala a Talentului: Signature by Adrian Popita 



Cand nu invata ceva nou, Adrian Popita isi petrece timpul predand si coregrafiind. Anul trecut a fost plecat impreuna cu Diana in Cali – Columbia - si impreuna au adus in Romania stilul salsa Cali. Diana Solomon isi imparte timpul intre modeling si dans. Este partenera lui Adrian si “superputerea” ei este salsa Cali Style. Radu Manole este un copil foarte talentat de 10 ani si in 2017 a iesit campion national la salsa, divizia Solo Kids. A reprezentat Romania la Campionatul Mondial de Salsa din SUA.




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni