START la inscrieri pentru Romanii au talent! Popor talentat, la inscrieri esti invitat!

START la inscrieri pentru Romanii au talent! Popor talentat, la inscrieri esti invitat!
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, inscrieri,
Data: 14 August 2015

Romanii au talent a dat startul inscrierilor pentru urmatorul sezon! Toti cei care au talent pe care vor sa il prezinte in fata intregii tari sunt invitati sa se inscrie pe romaniiautalent.protv.ro si pot deveni urmatorul erou national!

Dezinvoltura, curaj si incredere sunt cuvintele cheie care trebuie sa ii reprezinte pe toti cei care aleg sa se inscrie in cel mai apreciat show de televiziune din Romania.

Dupa ce timp de cinci sezoane a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, competitia talentelor continua. Si in sezonul 6 vor fi premiati cel mai talentat roman, cat si cel mai original! De asemenea, cel care va inscrie un roman talentat are sansa de a fi desemnat urmatorul Vanator de talente!

Voci cu har, dansuri electrizate, modele de prietenie dincolo de limite, magie, concert rock, senzualitate si improvizatia in dans aduse la nivel de arta au fost cateva din momentele cele mai apreciate ale sezonului 5! ProTV saluta generatia de eroi din 2015 si asteapta noile talente cu scena deschisa!

Fii eroul nostru!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO