• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • SpeedCubing este castigatorul sezonului cinci Romanii au talent! Telespectatorii au fost aseara cu ochii pe marea finala

SpeedCubing este castigatorul sezonului cinci Romanii au talent! Telespectatorii au fost aseara cu ochii pe marea finala

SpeedCubing este castigatorul sezonului cinci Romanii au talent! Telespectatorii au fost aseara cu ochii pe marea finala

Emotie, bucurie, show si talent autentic! Toate s-au intalnit aseara in finala fantastica Romanii au talent. Spectacolul electrizant a adus in fata romanilor 15 concurenti alesi favoriti de catre public si juriu in cele cinci semifinale live.

Intr-un decor stralucitor, talentele au iesit la scena deschisa, iar juratii au apreciat performantele lor, lasand publicul sa decida cine este urmatorul erou national si castigatorul marelui premiu de 120.000 de euro. Cele mai multe voturi au mers aseara la cei trei pusti de la SpeedCubing, care au facut din matematica arta si spectacol. Tot in marea finala, in urma votului desfasurat pe parcursul unei intregi saptamani, a fost ales si castigatorul premiului de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Cosmin Cioca a impresionat atat juratii, cat si publicul cu talentul sau rar intalnit, concurentul reusind in acelasi timp sa cante la flaut si sa faca beatbox. 

Trupa Brio Sonores, castigatoarea sezonului patru Romanii au talent, a urcat aseara pe scena pentru a canta si a fi alaturi de noii concurenti. Si celebra formatie, Holograf, a venit pe scena talentelor in marea finala pentru a interpreta cel mai nou hit, De cate ori sa te iubesc.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 01:19, peste 2.2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:39, aproape 4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Marea finala Romanii au talent a inregistrat 14.8 puncte de rating si 45.6% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape cinci ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.0 puncte de rating si 9.1% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 13.6 puncte de rating si 36.5%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 3.2 puncte de rating si 8.5% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider cu o audienta medie de 12.3 puncte de rating si 35.5% share, locul secund inregistrand 3.1 puncte de rating si 9.1% share. 

Show la superlativ creat de cei 15 finalisti 

SpeedCubing este marele castigator al celui de-al cincilea sezon Romanii au talent! Trei pusti sclipitori, veniti parca de pe alta planeta, au facut spectacol din rezolvarea rapida a cuburilor Rubik. Tinerii au dus matematica la rang de arta si au facut un spectacol naucitor al creierului uman. Inteligenta, creativitatea si rapiditatea i-au propulsat pe primul loc in optiunile telespectatorilor. Juratii s-au ridicat in picioare si spectatorii au aplaudat continuu, mai ales ca pentru momentul de aseara, Flavian, Martin si Cristian au memorat nu mai putin de 4000 de algoritmi in baza carora au putut sa isi duca numarul pana la capat. Dupa ce au aflat ca sunt castigatorii finalei cu numarul cinci Romanii au talent, cei trei abia si-au mai putut stapani emotiile si au spus: “Suntem foarte bucurosi in urma rezultatului si cu siguranta vom spune de astazi inainte, Romania, te iubesc!”

Locul doi in preferintele celor care au votat a fost Bogdan Bolohan, dansatorul care spune povesti cu miscarile sale si care imbina dansul cu teatrul. Bogdan a reusit aseara inca o data sa faca un spectacol complet, dupa ce a pus in scena un moment vibrant de breakdance, in care a vorbit despre vicii si lupta cu acestea.

Locul trei a fost ocupat de trupa The Beat. 6 copii talentati si-au aratat dragostea pentru rock inca o data, si au cantat senzational melodia I love rock’n’roll.  

Cosmin Cioca, tanarul care din preselectii pana in finala a reusit sa impresioneze cu flautul si vocea mii de romani, a obtinut cele mai multe voturi din partea publicului pentru titlul de cel mai original talent. Cosmin reuseste sa imbine muzica clasica si beatbox-ul intr-o maniera surprinzatoare. Dupa ce a aflat rezultatul, concurentul a declarat: “Pe scena m-am simtit minunat. Sunt fericit ca am castigat premiul de originalitate, pe care il voi investi in visul meu. Va promit ca nu va voi dezamagi.”

La finalul show-ului, juratii au cazut de acord ca romanii au ales cum nu se putea mai bine. Aflata la primul sau sezon la masa juriului Romanii au talent, Mihaela a declarat: ”Un spectacol de o calitate ireprosabila, datorat, pe de o parte concurentilor extrem de talentati, iar pe de alta parte echipei noastre dirijate de regizorul Adrian Batista si producatorul Dan Alexandrescu, care i-au pus in valoare pe emotionatii nostri. Am trait profund fiecare emotie si admit ca am avut numai satisfactii sublime si lectii de viata colosale de pe urma prezentei mele in juriul celei mai urmarite emisiuni romanesti. Abia astept sezonul urmator!”

Si Bebe a fost multumit de rezultat, iar experienta de aseara a fost intensa: “Ma consider cel mai bogat om, traind o asemenea experienta. Nu mi-am imaginat ca talentul in Romania poate fi intalnit, si sunt sigur de asta, daca nu la fiecare pas, cel putin din doi in doi.”

Andra, jurat deja cu experienta la Romanii au Talent, traieste emotia finalei de fiecare data la fel de intens: ”Jos palaria pentru mintile sclipitoare de la SpeedCubing. Ei nu au aranjat doar un cub, au aratat ca sunt super inteligenti si ca talentul lor nu il vezi la tot pasul. Vreau sa ii felicit din toata inima si sunt sigura ca vor ajunge si mai departe. A fost o finala de vis alaturi de o echipa si de niste concurenti speciali. Ne vedem in sezonul 6! ” 

Iar Andi, cel care i-a propulsat pe castigatorii de aseara direct in semifinala a declarat plin de entuziasm: ”Deznodamantul finalei celui de-al cincilea senzon Romanii au Talent scoate la iveala un adevar imbucurator. Atunci cand au cine sa voteze, romanii voteaza cu creierul”.

Voci cu har, dansuri electrizate, modele de prietenie dincolo de limite, magie, concert rock, senzualitate, un chitarist pe care ai vrea sa-l asculti incontinuu, conexiunea si improvizatia in dans aduse la nivel de arta, acestea au jucat aseara in finala ligii romanilor talentati. Scena grandioasa, decorul impresionant si dansatorii din trupa Pro Dance au completat show-ul magic, iar cei 15 finalisti si evolutiile lor uluitoare au fost aplaudate si votate de romanii de acasa. Spectacolul a purtat aseara un singur nume Romanii au Talent!

Pro TV saluta generatia de eroi din 2015 si asteapta noile talente cu scena deschisa! Cursa pentru cautarea urmatorului erou national a inceput. Cei care au un talent si vor sa il arate intregii tari sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro. Talentul face Romania mult mai frumoasa! 

In fiecare sezon, Toti ochii pe Romanii au talent!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni