• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Spectacol autentic si emotie in cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent! Inca trei concurenti sunt cu un pas mai aproape de marea finala!

Spectacol autentic si emotie in cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent! Inca trei concurenti sunt cu un pas mai aproape de marea finala!

Spectacol autentic si emotie in cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent! Inca trei concurenti sunt cu un pas mai aproape de marea finala!

Tabloul finalistilor Romanii au talent a fost completat aseara de inca trei concurenti. 

Cea de-a patra semifinala LIVE le-a adus telespectatorilor un show magic, plin de talent autentic, momente extraordinare si multe surprize. Cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, s-au bucurat de fiecare reprezentatie si au trait alaturi de semifinalisti emotia competitiei, iar Smiley si Pavel Bartos le-au transmis voia buna tuturor romanilor.

Publicul a decis aseara cei trei concurenti din semifinala patru care intra in lupta pentru premiul in valoare de 120.000 de euro. Fratii Adrian, Lifestyle si Resciebelle Santiago merg in marea finala, care va avea loc pe 3 iunie. Tot aseara, Andi, Mihaela, Andra si Florin au ales cel de-al patrulea candidat la premiul de originalitate de 10.000 de euro – Fratii Adrian.

Andra a lansat ieri clipul celui mai nou single, Without you, un featuring senzational cu celebrul artist David Bisbal. Jurata si David au urcat aseara pe scena talentului si i-au incantat pe romani cu noua melodie, pe care au interpretat-o LIVE in cea de-a patra semifinala Romanii au talent. Cei doi au creat un spectacol extraordinar si au ridicat sala in picioare. Si finalista celui de-al cincilea sezon al show-ului, Yeva Shiyanova, le-a facut aseara o surpriza telespectatorilor. Yeva a prezentat un moment de dans la bara extrem de senzual si plin de pasiune. 


In public, aseara, s-au aflat si patru dintre membrii echipei Visuri la cheie. Adela Parvu, Alina Vilcu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu au sustinut concurentii si au aplaudat spectacolul unic din cea de-a patra editie LIVE a celui mai tare show de divertisment.

A patra semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 00:31, la nivel national, peste 2.2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:39 peste 3.2 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 12.9 puncte de rating si 37.9% share, de peste patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3 puncte de rating si 8.8% share.

Momente spectaculoase, originalitate si inca 3 finalisti

Segiu Chirila a deschis cea de-a patra semifinala Romanii au talent. Concurentul a interpretat melodia You are so beautiful la pian si voce, insa problemele pe care le-a avut din cauza unei raceli, i-au determinat pe jurati, pentru prima data intr-o semifinala, sa apese butoanele rosii si sa opreasca momentul. ”Cred ca pana la capat nu stiu daca ar fi dus cantecul. I-a sarit vocea de foarte multe ori. Se intampla sa fii racit si sa nu poti sa duci piesa pana la capat.”, a spus Andra.

Cei 14 membri ai ansamblului Flagrant au dansat passo doble cu elemente de cha-cha si samba. Intregul moment a culminat cu o lupta dintre putere si slabiciune, bine si rau, lumina si intuneric, reprezentata perfect prin pasi de dans. Mihaela, incantata de reprezentatie, a spus: ”Sunteti extraordinari! N-ati avea nicio problema sa dansati oriunde. Sunteti foarte buni!”.

Cristian Pestritu a prezentat un numar de magie cu carti care a avut la baza o poveste emotionanta despre viata, pe care tatal lui i-a spus-o atunci cand traia, si a transmis urmatorul mesaj: ”Sa incetam doar sa existam, sa traim mai mult!”. Concurentul a reusit sa surprinda publicul, momentul sau fiind foarte apreciat. ”Ai avut un sfat bun de la tatal tau. E OK pana aici.”, a spus Florin.

Gabor Orban-Barra a avut o intalnire cu iubita sa pe scena talentului, condimentata cu elemente dificile de trial bike, executate de Gabor. Concurentul a facut cateva sarituri cu bicicleta peste iubita sa si diferite obstacole si i-a tinut pe toti cu sufletul la gura. La final, publicul s-a ridicat in picioare si l-a aplaudat indelung, iar Andi a spus: ”El e noul Romeo. El sare cu bicicleta la balcon. Sunt foarte bucuros sa te vad. Ai riscat tot si ti-ai dus pasiunea pana la sfarsit. Bravo!”.

Luminita Lupu a interpretat o melodie hip-hop, compozitie proprie, despre sora ei, care nu mai este, despre aspiratii, autocunoastere si importanta manifestarii sentimentelor de iubire fata de cei apropiati. Luminita si-a dorit sa creeze un moment emotionant si a reusit. ”Mi-e un mare drag de acest copil talentat. A fost o poveste care ne-a mers la suflet, dar din punct de vedere muzical cred ca e loc de mai bine. In rest, esti pe drumul cel bun.”, i-a spus Andra.

Cei doi concurenti, mama si fiu, Mirela si George Spinu, au incantat inca o data atat publicul, cat si juratii, cu talentul lor si cu legatura stransa dintre ei. Mirela a interpretat melodia Habanera, fiind acompaniata la pian de micutul George. ”Eu sunt bucuros si apreciez talentul dumneavoastra in continuare. Talentul dumneavoastra este incontestabil si al juniorului dumneavoastra.”, le-a spus Florin la finalul momentului.

Alexandru Lica a adus pe scena aseara un moment complex de dans si jonglerie si a spus povestea unui cautator care a combinat elemente ale naturii precum focul, nisipul, apa si aerul pentru a da viata unei flori. Concurentul a facut jonglerii cu bile de cristal si cu un bat de calusar, a dansat tutting si breakdance si i-a incantat pe toti cei prezenti in sala. ”Pe mine m-ai impresionat inca de data trecuta, pentru ca ai atatea talente. Ai talent pentru orice scena din orice centru de oras din lumea asta. Ai carisma si ai poveste.”, a spus Mihaela.

Membrii grupului Lifestyle au reusit sa dea o interpretare inedita muzicii clasice si au creat pe scena un moment de teatru comic. Cei sase concurenti au cantat in maniera moderna mai multe fragmente din piese clasice precum Mica serenada, Spargatorul de nuci, Uvertura Willhelm Tell sau Can Can. ”Sunt niste nebuni foarte frumosi si foarte talentati. Ne-am simtit bine, am ascultat muzica buna... Mie mi-a placut!”, a spus Andra.

Din Filipine direct pe scena Romanii au talent! Resciebelle Santiago a cantat aseara melodia Drunk in love si a creat un moment plin de pasiune. Vocea sa puternica a sunat perfect, iar miscarile ei au incins spiritele in sala. Resciebelle a fost aplaudata indelung, iar juratii i-au apreciat calitatile vocale remarcabile. ”Esti o vitamina la casa omului! Exceptional!”, i-a spus Florin concurentei.

Catalin Vlad a interpretat o compozitie proprie la chitara clasica. Melodia reprezinta un aranjament muzical realizat de el, iar ca surse de inspiratie a avut coloana sonora a filmului Amelie si piesa Secret love. Concurentul a impresionat inca o data cu talentul sau desavarsit. Andra, fericita sa-l revada pe Catalin, i-a spus: ”Esti extraordinar! Extraordinar de frumos si de sensibil!”.

Aurora Toma a surprins publicul cu un numar de acrobatie in sfera extrem de senzual. Concurenta a executat mai multe elemente acrobatice in aer si i-a cucerit pe toti cu momentul artistic inedit prezentat in cea de-a patra semifinala Romanii au talent. ”Vazand-o pe bunica ta mi-am dat seama ca esti om. Mi-am dat seama acum ce se intampla intr-o icra, intr-o lacrima, intr-un bob de roua, dar mai cu seama, mi-am dat seama ce se intampla inlauntrul unei femei timp de noua luni cand dospeste viata.”, i-a spus Florin.

Fratii Adrian au adus emotia, energia si vibratia pe scena. Prin dans, cei doi baieti si-au dorit sa se oglindeasca sentimentele oamenilor care isi pierd esenta vietii din cauza lucrurilor extrerioare, uitand ceea ce e cu adevarat important: sa iubeasca, sa creada in visurile lor si sa traiasca frumos.  Fratii Adrian au spus, prin dans, o poveste incredibila despre doi baieti, unul sarac si unul bogat. ”Pentru ca sunteti aur curat, cred ca Banca Nationala ar putea sa faca si cu voi o moneda. Nu va faceti griji copii, mama voastra suntem noi!”, le-a spus Florin fratilor.

Fratii Adrian au fost preferatii publicului aseara si au primit cele mai multe voturi pentru a merge in marea finala si a lupta pentru premiul de 120.000 de euro si titlul de erou national. Dupa aflarea rezultatului, cei doi, extrem de emotionati, au declarat: ”Nu ne gasim cuvintele. Nu ne vine sa credem ca ne-am calificat si ca am fost nominalizati si pentru premiul de originalitate. Am inceput sa plangem dupa ce am aflat ca mergem in finala. Ce se intampla aici e incredibil, e cel mai frumos lucru.”.

Pe locul doi in preferintele celor care au votat in semifinala a patra Romanii au talent s-a clasat grupul Lifestyle, care merge in finala. ”Inca nu ne vine sa credem. Avem inimile mari. Ne dam seama ca toata munca noastra nu a fost in zadar si a fost rasplatita de public. Speram ca vom deschide calea si altor astfel de talente care sa revigoreze showbiz-ul romanesc.”, au spus la final cei sase membri ai grupului.

Juratii au avut o decizie extrem de grea de luat in momentul in care au fost nevoiti sa aleaga cel de-al treilea finalist al serii dintre Gabor Orban-Barra si Resciebelle Santiago. Andra  si Florin au ales sa mearga mai departe cu momentul muzical perfect prezentat de Resciebelle, iar Mihaela si Andi au mizat pe sportul extrem adus pe scena talentului de Gabor. Fiind egalitate, tot publicul a decis. Resciebelle Santiago s-a clasat pe locul al treilea in urma voturilor trimise de catre cei de acasa si intra in marea finala. ”Sunt foarte fericita, nu ma asteptam. Am crezut ca nu o sa trec mai departe. Sunt incantata si le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut.”, a declarat Resciebelle.

Cea de-a patra semifinala Romanii au talent s-a incheiat in aplauzele publicului, care a sustinut talentul autentic si a fost alaturi de cei 12 concurenti si de momentele extraordinare de dans, magie, canto, acrobatie, jonglerie si trial bike pe care acestia le-au prezentat.

Vinerea viitoare, de la 20:30, telespectatorii sunt asteptati sa urmareasca ultima semifinala a celui de-al saselea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii si sa isi aleaga ultimii trei favoriti care vor intra in lupta finala pentru titlul de erou national si premiul in valoare de 120.000 de euro.

Vesti mari pentru talentele inca nedescoperite! Incep inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent! Toti cei care au un talent si vor sa il prezinte intregii tari sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro. Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni