• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vineri, "Romanii au talent": Smiley si Pavel Bartos, modele pentru doi caricaturisti de la Romanii au talent

Vineri, "Romanii au talent": Smiley si Pavel Bartos, modele pentru doi caricaturisti de la Romanii au talent

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vineri, "Romanii au talent":</span> Smiley si Pavel Bartos, modele pentru doi caricaturisti de la Romanii au talent

Diversitate, uimire si umor sunt cuvintele care caracterizeaza cea de-a sase editie a show-ului “Romanii au talent”, difuzata de ProTV azi, de la ora 20:30.

CLICK AICI PENTRU LIVE

 

Unde sunt instrumente si muzica este negresit si Andi Moisescu. Juratul a incercat de aceasta data sa cante la hang, un instrument ciudat, despre care nu a mai auzit pana acum, dar pe care a reusit sa il stapaneasca pana la urma.


Daca e nevoie de ajutor, Smiley si Pavel sunt mereu prezenti. Cei doi au fost modele pentru doi tineri caricaturisti din Timisoara, care au vrut sa demonstreze viteza cu care pot realiza aceste caricaturi. Pe langa desenele facute pe scena, acestia au venit pregatiti cu cate un cadou si pentru membrii juriului: Andi, Andra si Mihai.

Printre momentele prezentate pe scena de la “Romanii au talent” vor fi contorsionisti, numere pirotehnice, dansatori, acrobati, dar si alte talente total neasteptate!

Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent     

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni