• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley si Pavel Bartos au apasat aseara cel de-al patrulea golden buzz al sezonului 8 Romanii au talent!

Smiley si Pavel Bartos au apasat aseara cel de-al patrulea golden buzz al sezonului 8 Romanii au talent!

Smiley si Pavel Bartos au apasat aseara cel de-al patrulea golden buzz al sezonului 8 Romanii au talent!

Talentul autentic a umplut vineri seara scena show-ului suprem, Romanii au talent, si le-a adus telespectatorilor povesti uimitoare si concurenti carismatici, plin de ambitie si decisi sa cucereasca intreaga tara.

Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au fost luati prin surprindere de reprezentatii fascinante, au simtit suspansul competitiei si au avut discutii savuroase la masa juriului, iar Smiley si Pavel Bartos s-au distrat in culise, si-au facut prieteni noi si si-au ales concurentul favorit din acest sezon, apasand butonul auriu pentru un dans contemporan de o profunzime rar intalnita.

Cea de-a cincea editie a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 17.8 puncte de rating si 46.6% share, de aproape cinci ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.9 puncte de rating si 10.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:50, aproape 3.9 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Un spectacol fabulos pe scena talentului


Romanii au demonstrat si aseara ca talentul lor este nemarginit si ca imaginatia poate depasi orice granita. In cea de-a cincea editie a celui mai iubit show de divertisment, Romanii au talent, au urcat pe scena concurenti care au creat un spectacol plin de suspans, sensibilitate, energie, forta si efervescenta. De la muzica instrumentala sau canto s-a trecut cu rapiditate la dresura canina, la mai multe stiluri de dans, ventrilocie, opera, speed painting, workout la bara, hand to hand balance si aerial silk, iar telespectatorii au trecut astfel prin stari care le-au adus fie lacrimi de bucurie sau emotie, fie surprindere sau hohote de ras. Distractia a fost simtita inca din primul moment, bucuria a umplut casele tuturor romanilor, iar intregul show a culminat cu apasarea celui de-al patrulea golden buzz al sezonului 8. Smiley si Pavel Bartos au fost cuceriti de numarul de dans contemporan prezentat cu gratie de frumoasa Cesima Nechifor, s-au napustit asupra juratilor si au apasat cu hotarare butonul auriu, trimitand-o pe Cesima direct in semifinalele competitiei. Cei doi prezentatori au mers imediat alaturi de favorita lor si au parasit scena impreuna, ca trei invingatori.

La finalul unei seri formidabile, Harmony Duo, Adrian Stoica, Dorin Manzatu, Mircea Palamari, Eduard Sandu, Dan Tanas si Alina Sclearov, Lucian Chita, Corul de copii Unison, Loredana Cristea, Bogdan Olaru, Badea Brothers, Katya Babut, Street Workout Romania, Beatrice Andoni, Art Studio Repede, Alessandro Rosteni, Liviu Sandulache si Karay au primit 3 sau 4 DA din partea juriului si merg mai departe la Romanii au talent.

Spectacolul continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi momente senzationale prezentate pe scena Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni