Smiley si Pavel Bartos, acrobatie si dansul calusarilor, in cea de-a patra editie Romanii au talent

Smiley si Pavel Bartos, acrobatie si dansul calusarilor, in cea de-a patra editie Romanii au talent

In fiecare vineri seara, telespectatorii au parte de un spectacol desavarsit atat pe scena de la Romanii au talent, cat si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos interactioneaza in mod direct cu concurentii, ii incurajeaza, danseaza sau canta alaturi de ei.

Primii concurenti din cea de-a patra editie a show-ului i-au incantat pe jurati cu talentul lor, dar si cu momentul amuzant prezentat, parodia melodiei Iarna pe val, iar lui Smiley si Pavel le-au starnit imaginatia. Cei doi prezentatori au imprumutat hainele lor de blana, iar Pavel a rasuflat usurat la final si a spus: ”Acum mi-am dat seama de ce nu fac eu hit-uri! Ca sa nu se ia nimeni de mine!”.

Reprezentatia grupului de majorete i-a inspirat pe Smiley si Pavel, care au asteptat cu sufletul la gura finalul momentului, pentru a exersa cateva miscari. S-au jucat cu pampoanele, iar baietii l-au ridicat pe Pavel pe umeri, care a spus, fericit, de la inaltime: ”Romanii au talent! Ai vazut? Asta e talent!”.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

De la macarena, cei doi au trecut la dansul calusarilor, au glumit, au schimbat replici cu concurentii sau i-au imitat, iar Smiley a reusit performanta de a tine o bancnota indoita pe frunte. ”Bravo, bravo, ma, bravo!”, i-a spus Pavel. Smiley a continuat: ”E greu sa tii leul romanesc in echilibru!”.

Nici sportul nu a lipsit din show-ul de vineri, iar flotarile au dat mari batai de cap echipei. Dupa ce si-au prezentat talentul pe scena, doi concurenti au mers in culise, iar unul dintre ei a facut flotari tinandu-l in spate pe unul dintre membrii echipei Romanii au talent. 

Distractia continua si vinerea aceasta, iar romanii vor avea parte de o noua runda de talent autentic, momente surprinzatoare si foarte multa emotie, de la 20:30, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni