Smiley si fratele sau mai mic seamana ca doua picaturi de apa. Cum arata Filip

Smiley si fratele sau mai mic seamana ca doua picaturi de apa. Cum arata Filip

Smiley este unul dintre cei mai indragiti si apreciati artisti din Romania. Fiecare piesa lansata de cantaret ajunge peste noapte hit, iar fiecare videoclip publicat pe YouTube strange milioane de afisari.

In prezent, Smiley isi incanta fanii din postura de prezentator al show-ului "Romanii au talent", difuzat de PROTV in fiecare VINERI, de la 20:30. Avandu-l alaturi pe Pavel Bartos, artistul ii incurajeaza din culise pe concurentii dornici sa ii convinga pe Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis ca au talent. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Desi are un program foarte incarcat, fiind implicat in numeroase proiecte, Smiley isi face intotdeauna timp pentru fanii sai. Artistul mentine legatura cu sustinatorii prin intermediul paginii sale de Facebook, acolo unde posteaza diferite imagini si detalii despre colaborarile sale muzicale. 

Recent, Smiley si-a prezentat familia in fata prietenilor virtuali. Prezentatorul de la "Romanii au talent" a publicat o fotografie in care apar mama, tatal si fratele artistului, Filip. 

Citeste si: Ea ar putea fi noua Nicole Cherry a Romaniei. Fetita care a cucerit juriul de la "Romanii au talent"

Smiley este mai mare cu sase ani ca fratele sau, insa diferenta de varsta intre ei este aproape imperceptibila avand in vedere cat de mult seamana cei doi. Filip Maria are acelasi zambet ca celebrul sau frate si aceeasi fizionomie.  

Fotografia a facut furori in randul fanilor si a strans un numar record de like-uri - nici mai mult nici mai putin de 110 000 de aprecieri.

Zi de familie!

Posted by Smiley on Saturday, April 25, 2015

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni