• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley si Bartos au aruncat cutite la tinta si au pictat cu ketchup si mustar la show-urile "Romanii au talent" de la Iasi

Smiley si Bartos au aruncat cutite la tinta si au pictat cu ketchup si mustar la show-urile "Romanii au talent" de la Iasi

Smiley si Bartos au aruncat cutite la tinta si au pictat cu ketchup si mustar la show-urile "Romanii au talent" de la Iasi

Sambata, 7 septembrie, si duminica, 8 septembrie, "Romanii au talent" a facut show moldovenesc suta la suta la Iasi. Spectatorii veniti sa-si incurajeze viitorii “eroi” au umplut pana la refuz Casa de Cultura a Studentilor in timpul celor doua zile de spectacol.

Concurenti cu talente care mai de care mai iesite din comun, hazlii, seriosi sau plini de verva, au dat tot ce au avut mai bun pe scena "Romanii au talent", cu gandul la cele doua premii puse la bataie in acest sezon:  

120 000 de euro destinati celui mai talentat roman si 10 000 de euro pentru cea mai originala reprezentatie. Street-dance, dresura de gaini, dansuri rusesti, contorsionism, pictura cu faina, mustar sau crema de ghete, flair-bartending si aruncarea la tinta a cutitului sunt numai cateva dintre numerele prezentate pe scena de la Iasi. 


Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, cei trei jurati ai emisiunii, si-au indeplinit si de aceasta data misiunea. Moldovenii care au dovedit ca stiu sa captiveze publicul au fost selectati sa treaca in etapa urmatoare. “Intotdeauna a fost bine aici la Iasi, de asta si revenim. Tragem linie si ramanem cu talente care sa mearga pana in finala, nu numai pana in etapa viitoare”, a fost concluzia Andrei la finalul show-urilor din acest weekend.

Pregatiti oricand sa-si cultive un nou talent, Bartos si Smiley au taiat rasuflarea spectatorilor cand au inceput sa arunce la tinta cu topoarele si cutitele din recuzita unui concurent.  Culmea a facut ca “sefii” s-au dovedit tintasi excelenti si au primit ropote de aplauze. “Sexy” si curajosul Pavel s-a pus de unul singur in fata panoului si a asteptat ca Smiley sa il ia la tinta, insa a rupt-o la fuga inainte ca acesta sa arunce cutitul inspre el. 

Tot in culisele show-urilor de la Iasi, “sefii” au regizat un moment marca “Masterchef”. Prezentatorii au intrat in pielea celor trei chefi Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, acompaniati si de Bogdan Maciuca, regizorul de platou de la “Romanii au talent”. Acestia au degustat mancarea pregatita de unul dintre concurenti in cel mai exigent mod cu putinta, la fel cum fac si cei trei jurati de la “Masterchef”.

Peripetiile lui Smiley si Bartos nu s-au oprit aici. Prezentatorii au spart nuci cu mainile goale, si-au desenat mustati cu creionul dermatograf si au incercat sa picteze cu mustar si ketchup. Mai mult, “sefii” si-au gasit tizii in doi motani adusi de catre o sustinatoare la spectacol. “Smiley” si “Bartos” din lumea pisicilor au stat cuminti la poze in bratele prezentatorilor.

La show-urile de la Iasi a fost prezent si campionul mondial la flair-bartending, Valentin Luca, finalist la “Romanii au talent”. Mai mult decat spectator, brasoveanul a venit sa sustina doua concurente pe care le-a pregatit chiar el pentru concurs. 

Atmosfera a fost incendiara, iar publicul iesean a fost unul pe cinste. Inainte de inceperea show-urilor, spectatorii au participat la un flash-mob impreuna cu membrii baletului coordonat de Edi Stancu, care au mobilizat si de aceasta data pe toata lumea la dans.

Dupa Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, caravana “Romanii au talent” isi continua drumul prin tara si are ca urmatoare destinatie Galatiul.

Ii invitam pe toti prietenii nostri din Galati sa vina marti, pe 10 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 10:00. Va asteptam, dragilor, sa vedem de ce sunteti in stare, sa va vedem talentul", le-a transmis Andra romanilor talentati.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni