Smiley si-a gasit sosie. Un concurent de la "Vocea Romaniei" ii seamana leit

Smiley si-a gasit sosie. Un concurent de la "Vocea Romaniei" ii seamana leit

Marian Radu, in varsta de 27 de ani, asistent medical, nu a intors niciun scaun la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei", insa a reusit sa se faca altfel remarcat.

Cel mai tare party de Revelion este organizat de ProTV si ProFM in Piata Revolutiei! Totul se vede LIVE pe net, aici.

Cei care vor sa treaca in noul an cu chef de party se distreaza cu cei mai buni artisti din Romania: Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana si concurentii emisiunii "Vocea Romaniei", care vor concerta pe scena SuperVelionului powered by ProTV & ProFM.


Marian nu a trecut in etapa urmatoare, dar a fost o aparitie de neuitat, spun multi, datorita asemanarii fizice cu Smiley.



"Scena asta pentru mine e cea mai mare si niciodata nu am avut emotii mai mari ca aici. Nu am avut niciodata o parere buna despre mine, iar faptul ca scaunele sunt intoarse e un mare avantaj pentru mine", spunea tanarul, inainte sa interpreteze piesa "Lost".

Din pacate, prestatia lui nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, astfel ca niciun antrenor nu l-a cooptat in echipa lui.

Loredana a avut cea mai nonconformista replica la ceea ce a auzit si i-a spus concurentului sincer si deschis: "Ti-a tremurat vocea. Parca ti-a murit la intrare".

"Ce, am zis ceva deplasat? Am zis ca i-a murit vocea la intrarea in refren", a continuat ea, dupa ce colegii jurati au inceput sa comenteze pe seama vorbelor ei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni