Smiley: "Sezonul asta ne-am dat mai mult in petic!". Care e CEL MAI MARE REGRET al sau: EXCLUSIV

Smiley: "Sezonul asta ne-am dat mai mult in petic!". Care e <span style="color:#f00;">CEL MAI MARE REGRET </span>al sau: EXCLUSIV

Smiley vorbeste intr-un interviu pentru protv.ro despre momentele memorabile de la preselectiile "Romanii au talent", despre prietenia lui cu Pavel Bartos, si ne dezvaluie care este cel mai mare regret al sau.

La sezonul 2, pentru ca eram deja familiarizati cu formatul, stiam ce trebuie sa facem noi si ce trebuie sa faca restul, am fost mult mai relaxati si ne-am dat mai mult in petic”, spune Smiley. “Ne-am distrat foarte tare in culise, eu si Bartos, impreuna cu toata echipa, pe care o s-o vedeti si la tv, pentru ca i-am scos la dans, la cantat, le-am cerut parerea”.

Ne-am si accidentat la preselectii, asa usor, dar n-am fost in pericol de moarte”, glumeste prezentatorul de la “Romanii au talent”. “Rupturi, luxatii, julituri - cu Pavel langa tine, tot timpul trebuie sa te astepti la orice”.

Cel mai greu e atunci cand vin grupuri mari si ies bucurosi ca au trecut mai departe, atunci trebuie sa fim tari pe pozitii, sa stam ca la fotbal american pentru ca vin si ne iau pe sus de atata bucurie”, ne-a povestit el.

Cea mai mare parere de rau e ca noi vedem totul dintr-o parte sau din spate, abia asteptam sa vedem si noi cum va fi la TV”, a mai spus Smiley.

Facebook.com/romaniiautalent 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni