Smiley, povestea din spatele videoclipului pentru piesa "Oarecare"

Smiley, povestea din spatele videoclipului pentru piesa "Oarecare"

Ultimele saptamani au fost pline de evenimente placute pentru Smiley. Artistul a lansat o noua melodie, Oarecare, pentru care a filmat de curand si un videoclip de exceptie, si a inceput show-urile live pentru cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, "Romanii au talent". 

Oarecare nu a fost o melodie pe care Smiley intentiona sa o lanseze in acest moment, ci a fost o melodie lansata la cererea publicului. A fost compusa la inceputul anului, intr-o prima forma, si finalizata la inceputul lunii aprilie cand a fost filmat si videoclipul.

E o piesa cu un mesaj simplu si pozitiv: sa iti traiesti viata cu demnitate, sa te bucuri zi de zi de ceea ce ai si sa fii bun pentru ca nu te costa nimic.”, spune Smiley.

Videoclipul piesei a fost filmat la inceputul lunii aprilie, la studiourile din Buftea. Filmarile au durat aproape 48 de ore si au reprezentat o adevarata desfasurare de forte. A fost implicata o echipa formata din cateva zeci de oameni, de la echipa de filmare, regizor, scenarist, echipa de make-up, recuzita, pana la actorii care au intruchipat personajele din clip.

Citeste si: Imaginea care a primit zeci de mii de like-uri! Ce le-a aratat Andra fanilor

Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga si produs de HaHaHa Video Production, este un tribut adus actorului preferat al lui Smiley, Charlie Chaplin. Ideea clipului a plecat de la filmele mute ale lui Charlie Chaplin, iar Smiley a intrat in pielea celui mai cunoscut si mai simpatic personaj intruchipat de Charlot – Vagabondul. Echipa a incercat sa reconstituie personajul prin gesturi, machiaj, costumatia specifica: pantalonii largi, sacoul stramt, melonul si celebrul baston, inlocuit de Smiley, de cele mai multe ori, cu arcusul unei viori, aducand in plus nota personala a artistului.

Celelalte personaje din clip sunt prieteni, artisti si colegi ai lui Smiley de la HaHaHa Production. Fiecare a intruchipat un rol pentru care au fost realizate un machiaj si o costumatie specifice anilor ’20 – ’30.

Saptamana trecuta, in prima semifinala live a celui de-al cincilea Romanii au talent, Smiley a cantat live cea mai noua piesa a sa in fata a milioane de telespectatori.

In fiecare vineri, de la 20:30, cel mai iubit cuplu de prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, impreuna cu cei patru jurati Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis aduc in casele tuturor romanilor multa voie buna si momente memorabile, numai la PRO TV.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni