• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley marturiseste: "A fost dragoste la prima vedere". Cine este persoana care l-a cucerit din prima clipa

Smiley marturiseste: "A fost dragoste la prima vedere". Cine este persoana care l-a cucerit din prima clipa

Smiley marturiseste: "A fost dragoste la prima vedere". Cine este persoana care l-a cucerit din prima clipa

Smiley si Pavel Bartos i-au povestit Monicai Dascalu, intr-un interviu, cum a inceput colaborarea lor si cum a decurs in timp, amandoi marturisind ca cele mai multe momente din timpul show-ului "Romanii au talent" legate de aparitia lor sunt absolut spontane.

"Norocosi suntem, cu siguranta, la cati romani talentati am vazut si cu talente atat de diverse", spune Pavel. Iar Smiley, vorbind despre primele lor filmari impreuna, afirma: "Relatia noastra a fost…dragoste la prima vedere si e ca o casatorie", precizand ca ei nu mai colaborasera, dar se stiau si se respectau fiecare pentru munca de pana atunci.

Magie, lupte, dans, muzica. Vineri, de la 20:30, la "Romanii au talent", numai la ProTV!

"Am descoperit ca ne completam foarte bine, Pavel e nascut pentru comedie, iar mie imi place foarte mult si o sustin de cate ori o intalnesc", a adaugat, completat imediat de Pavel: "Da, normal ca asta face, ca spre deosebire de mine, el are parte de multa drama in cantecele lui". 

Glumele celor doi prezentatori s-au mutat si pe zona "asemanarii" fizice dintre ei, Bartos laudandu-se ca merge la sala, in timpul liber. "Ma duc la sala, dar la cea de dans unde o duc pe fiica mea…:) Serios acum, chiar incerc sa ajung la piscina sa ma mentin in forma, plus ca asta (Smiley - n.r.) e pe zi ce trece mai suplu. Astea sunt avantajele burlaciei dar eu fiind insurat trebuie sa mentin un anume statut, standard al barbatului casatorit. Noroc ca sunt sexy din cand in cand", a concluzionat prezentatorul de la "Romanii au Talent".

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 

Trecand si la lucruri serioase, cei doi colegi au povestit la "Weekend cu Monica Dascalu" si despre valorile cu care au crescut, Smiley spunand ca intotdeauna a fost apropiat de familie si tine cont de sfaturile parintilor si fratelui sau, "mai serios".

In ceea ce priveste muzica, inca din copilarie a avut o pasiune si a ascultat foarte multi artisti romani printre care trupa Phoenix, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, descoperind mai tarziu si muzica straina.  Pavel a marturisit ca si pentru el sunt foarte importante sfaturile familiei, in special ale sotiei sale si in general a crescut cu tatal sau ca model. "Am fost inspirat de tatal meu care imi spunea: ".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni