Smiley feat. Pavel Bartos au lansat hitul "Cu fuioru". Da-i PLAY si spune daca iti place

11 Aprilie 2014, 22:28


	Smiley feat. Pavel Bartos au lansat hitul "Cu fuioru". Da-i PLAY si spune daca iti place
Data: 11 Aprilie 2014

De-a lungul celor opt editii al celui de-al patrulea sezon "Romanii au talent", ai auzit de nenumarate ori expresia "Cu fuioru", expresie care marca momente sau situatii amuzante. 

Totul a inceput dintr-o joaca si a ajuns un adevarat…fenomen! “La un moment dat, in concurs a aparut o fetita care avea cu ea si un fuior. Noi am intrebat-o la ce il foloseste si pentru ca era doar recuzita am rugat-o sa il lase in culise. Asa a inceput toata nebunia. Am luat fuiorul cu noi in toate orasele, la toate show-urile, si l-am folosit de cate ori a fost nevoie”, a povestit Smiley. 

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 

In prima semifinala live a show-ului "Romanii au talent", Smiley si Pavel Bartos au lansat super hit-ul "Cu fuioru". Filmarile au avut loc intr-un parc din capitala, iar fuiorul a avut un loc de cinste in echipa magnifica formata din Smiley, Pavel Bartos si cele trei ajutoare: Maciuca, Marinaru si Vladut.

“Am vazut ca expresia asta a prins atat de bine la oameni, Facebook-ul a fost invadat de fuior, asa ca ne-am gandit sa scoatem si o piesa. Piesa a fost scrisa de gasca de la Hahaha Production, iar versurile ii apartin lui Florin Busuioc”, a mai povestit Smiley.

Show-ul este integral si pe Voyo.ro.

FULLSCREEN
Smiley feat Pavel Bartos lanseaza hitul “Cu fuioru”, in prima semifinala a show-ului "Romanii au talent", vineri, de la 20.30, pe ProTV
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO