• PRO TV
  • Smiley a fost cat pe ce sa-si piarda telefonul si Mihai Petre a fost pacalit la show-urile "Romanii au talent" de la Galati

Smiley a fost cat pe ce sa-si piarda telefonul si Mihai Petre a fost pacalit la show-urile "Romanii au talent" de la Galati

Smiley a fost cat pe ce sa-si piarda telefonul si Mihai Petre a fost pacalit la show-urile "Romanii au talent" de la Galati

Sambata, 14 septembrie, si duminica, 15 septembrie, “Romanii au talent” a adus super-show-ul in premiera la Galati. Pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor au urcat cei mai talentati galateni, iar spectatorii veniti sa ii sustina au avut parte de un spectacol de neuitat.

“Galatenii sunt talentati”, au decretat cei trei jurati, Andra, Andi si Mihai Petre, la finalul celor doua zile de show. Concurentii au reusit sa smulga zambete, lacrimi si ropote de aplauze din partea publicului. Figuri cunoscute din sezoanele anterioare sau romani care si-au incercat in premiera norocul s-au prezentat in fata juriului talentelor, cu gandul la cele doua premii puse la bataie, 120 000 de euro destinati celui mai talentat roman si 10 000 de euro pentru cea mai originala reprezentatie.

Teatru de papusi, stand-up comedy, acrobatii pe bicicleta, flair-bartending, numere de beatbox, dans din buric si sportiv au facut senzatie pe scena de la “Romanii au talent”.  Ritmuri de tobe, vioara, saxofon, acordeon si voci extraordinare au rasunat in sala Casei de Cultura a Sindicatelor.

Mihai Petre a avut parte de o farsa in stilul “Circo Aquatico Bellucci” la show-urile de la Galati.  Veniti sa-si arate talentul, membrii trupei l-au invitat pe jurat sa ia parte la o demonstratie pe scena. Muscat in aceasta vara de un leu de mare la “Serviti, va rog!” in timpul spectacolului de circ, Mihai a avut unele retineri in ceea ce priveste invitatia baietilor. Pana la urma, juratul si-a luat inima in dinti si s-a alaturat trupei. Dupa ce l-au inclus intr-un numar de echilibristica mai mult hazliu decat periculos, italienii i-au spus lui Petre sa se intinda pe podea si au plecat de pe scena, spre amuzamentul publicului si al colegilor sai din juriu.

Smiley a tras o sperietura pe cinste la spectacolele “Romanii au talent” din weekend. Prezentatorului i s-a facut inima cat un purice cand telefonul sau a ajuns obiectul unui numar de magie care implica si un ciocan. Ca sa puna gaz pe foc, colegul Bartos i-a dat si el o mana de ajutor magicianului, cu tot cu ciocan. Spre usurarea lui Smiley, numarul a fost unul reusit, iar telefonul a ramas intact.

La intrebarea “Cine iti mentine forma?”, “sefii” Bartos si Smiley au gasit raspunsul perfect: shaorma cu de toate facuta de unul dintre concurenti in direct, pe scena “Romanii au talent”.  Mai mult, Bartos nu a ratat ocazia de a-si dovedi talentul de bucatar si s-a apucat sa faca si el shaorme.

Spaima vedetelor, nimeni altul decat Nea’Marin, a fost si el prezent la show-urile de la Galati. “Puteam eu sa stau departe de aceasta echipa dupa ce ne-am petrecut toata vara impreuna? Mi s-a facut dor de ei”, a declarat gazda show-ului “Serviti, va rog?”, care a privit spectacolul alaturi de finul sau, Edi Stancu.
Cu energia la cote maxime, baletul coordonat de Edi a incins atmosfera la Casa de Cultura a Sindicatelor si a ridicat toata sala in picioare in ritm de dans.

Caravana “Romanii au talent” ajunge saptamana viitoare la ultima destinatie, Chisinau, inainte de a se intoarce in Bucuresti.  Marti, 17 septembrie, la Hotel Codru, de la ora 10:00, este “convocarea generala”, dupa cum a spus Andi Moisescu, a celor mai talentati moldoveni, care sunt asteptati sa impresioneze cu abilitatile lor deosebite, la fel cum au facut-o si in sezoanele trecute ale blockbuster-ului divertismentului romanesc.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni