Smiley a facut sfoara si Bartos a sarit coarda la show-urile "Romanii au talent" din Cluj-Napoca

Smiley a facut sfoara si Bartos a sarit coarda la show-urile "Romanii au talent" din Cluj-Napoca

Sambata, 31 august, si duminica, 1 septembrie, "Romanii au talent" a oferit clujenilor doua zile incendiare de spectacol. Sute de spectatori au venit la Casa de Cultura a Studentilor sa-si urmareasca in direct “eroii” din cel de-al patrulea sezon al blockbuster-ului divertismentului romanesc.

Surprizele s-au tinut lant, iar publicul din Cluj-Napoca a avut parte de momente de neuitat in prima etapa a super-show-ului. Instrumentisti, gimnasti, dansatori, pictori si travestiti au facut spectacol pe scena "Romanii au talent". S-a dansat din buric, s-a tras cu arbaleta, iar numerele de magie si dresura cu lei de mare si papagali exotici au facut senzatie printre spectatori.  

Pe acorduri de clarinet, saxofon, tobe si chitara, concurentii au dat frau liber talentului, cu gandul la marele premiu de 120 000 de euro, precum si la cel de originalitate, in valoare de 10 000 de euro.

Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre, cei trei jurati ai super-show-ului, s-au declarat incantati de prestatiile ardelenilor. “acasa ma simt tot timpul extraordinar si ma bucur ca  «Romanii au talent» se opreste de fiecare data aici. In fiecare an am ales oameni talentati de la Cluj, care au ajuns in semifinale, chiar si in finala. Am avut si un castigator, pe Cristian Gog, deci este un lucru dovedit: clujenii au talent”. Bineinteles, mentalistul Gog a fost si el prezent in acest weekend la spectacole ca sa vada ce noi talente are de oferit Ardealul. 

Cluj-Napoca a fost orasul provocarilor pentru cei doi “sefi”. Smiley si Bartos s-au intrecut in porunci care mai de care mai grele.  Startul l-a dat Smiley, care l-a provocat pe Pavel sa sara coarda de o suta de ori. Spre surprinderea tuturor, actorul s-a ambitionat si a respectat cerinta pana la ultima saritura. Bineinteles, a venit si randul lui Bartos sa-i testeze lui Smiley pregatirea fizica. Prezentatorul a iesit din incurcatura cu originalitate cand a fost provocat sa faca sfoara. Dupa ce n-a mai putut sa-si intinda picioarele, Smiley a scos o sfoara din buzunar si a tras de ea cat a putut.

Dansul pe monociclu a devenit floare la ureche in interpretarea originala á la Bartos. Provocat de Smiley, Pavel a dansat la brat cu una dintre concurente si cu un picior pe cadrul monociclului.

Pus in fata a zece savarine aduse de Bartos, Smiley s-a vazut depasit de situatie, asa ca a chemat intariri. Intreaga echipa a emisiunii i-a sarit prezentatorului in ajutor, iar savarinele au fost devorate cat ai zice “Romanii au talent”. Revansa lui Smiley a fost, insa, pe masura: i-a adus lui Pavel un platou cat toate zilele cu bucate traditionale din Ardeal. Bineinteles, colegii nu l-au lasat pe Bartos la greu, asa ca i-au dat… mai multe “guri de ajutor”. Dupa un asemenea ospat, “sefii” s-au apucat de sport in stilul caracteristic: s-au intrecut in tractiuni cu singur deget.

Vizi Imre, finalistul de la “Vocea Romaniei”, s-a aflat si in public la show-urile de la Cluj-Napoca, insotit de iubita sa, Suzana. “Suntem pentru prima oara la show, eram in trecere prin Cluj si cand am auzit de spectacol, am spus ca nu trebuie sa il ratam!”, a declarat Vizi. Si in acest weekend baletul coordonat de Edi Stancu a intrat in actiune si a incins atmosfera la «Romanii au talent», ridicand toata sala in picioare. 

Caravana “Romanii au talent” isi continua drumul prin tara si face urmatoarea oprire la Iasi.

Vom fi acolo pe 3 septembrie, la Hotel Unirea, de la ora 10:00. Va asteptam, veniti in numar mare. Competitia e puternica, dar stiu ca si moldovenii au talent, asa ca sunt convins ca o sa avem ce vedea la Iasi”, le transmite  Mihai Petre celor care cred in potentialul lor. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni