• PRO TV
  • Show-ul Românii au talent a adus aseară emoția și bucuria în casele telespectatorilor

Show-ul Românii au talent a adus aseară emoția și bucuria în casele telespectatorilor

Show-ul Românii au talent a adus aseară emoția și bucuria în casele telespectatorilor

Show-ul Românii au talent a continuat aseară spectacolul cu noi concurenți care au urcat pe scenă și au impresionat publicul și jurații cu aptitudinile lor și cu abilitatea de a-și transpune talentul în momente pline de emoție sau energie.

Andi, Andra, Mihai și Florin au fost încântați de prezența acestora și, chiar dacă nu au rezonat de fiecare dată cu aceeași participanți și cu reprezentațiile lor, s-au bucurat de diversitate și au aplaudat curajul tuturor de a se arăta unei țări întregi și determinarea de a demonstra că pot ridica publicul în picioare.

A unsprezecea ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 14.5 puncte de rating și 43.4 % share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.2 puncte de rating și 12.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:47, peste 3.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenții au dat totul pe scenă vineri seară și au arătat că talentul nu are limite și că poate lua forme din ce în ce mai diverse și mai originale. Aceștia au adus în fața românilor momente de dans, canto, step, acrobație, desen, percuție, beatbox, gimnastică estetică și balet, au primit aplauzele publicului și s-au bucurat de toată această experiență fantastică.

In motion crew, Neluțu Măgurean, Corul Aletheia, Eldar Yuldashev, Roxana Medan, Ștefan Nistor, The beat, Andreea Bădescu, Gloria Style Kids, Denisa Iamandi, Hip hop Ferentari, Serghei Manaf și Ryanna Gornescu au impresionat jurații aseară și au primit din partea lor 3 sau 4 DA.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de emoție și dinamism!

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni