• PRO TV
  • Nu degeaba i s-a spus "Shakira de Romania". Uite cu ce abdomen perfect sculptat se lauda Anca Nicoleta Negrau, fosta concurenta de la "Romanii au Talent"

Nu degeaba i s-a spus "Shakira de Romania". Uite cu ce abdomen perfect sculptat se lauda Anca Nicoleta Negrau, fosta concurenta de la "Romanii au Talent"

Nu degeaba i s-a spus "Shakira de Romania". Uite cu ce abdomen perfect sculptat se lauda Anca Nicoleta Negrau, fosta concurenta de la "Romanii au Talent"

Devenita cunoscuta datorita participarii la emisiunea Romanii au Talent, Anca Nicoleta Negrau a impresionat prin asemanarea sa cu Shakira.

La vremea respectiva, tanara de 25 de ani a pus pe jar toata sala atat prin interpretarea plina de forta a melodiei Objection, cat si prin dansul sau lipsit de inhibitii si nimeni nu si-a putut lua ochii de pe trupul sculptat al cantaretei.

Si pentru ca stie care sunt atuurile sale fizice si cum sa le puna in valoare, Anca are grija ca abdomenul sau sa fie mereu perfect tonifiat si fara urma de grasime. De curand, cantareata le-a aratat fanilor sai de pe Facebook cum isi mentine silueta de invidiat. "Gata cu leneveala...ne-am apucat din nou de abdomene!", a scris ea in dreptul imaginii de mai jos.

Dupa participarea la emisiunea de talente, Anca s-a axat pe cariera muzicala si a inceput sa cante la numeroase evenimente si concerte, iar acum pregateste o surpriza fanilor.

"In curand intram din nou in studio sa mai lucram putin", a fost mesajul postat de frumoasa blonda pe pagina personala de Facebook.

Pana atunci, Anca Nicoleta Negrau a realizat o sedinta foto inedita in care a purtat mai multe costumatii, printre aceastea numarandu-se una de diavolita, una de epoca si una de amazoana.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni