Shakira de Romania: Afla cine e tanara care a impresionat-o pe Shakira cu vocea ei!


	Shakira de Romania: Afla cine e tanara care a impresionat-o pe Shakira cu vocea ei!
Data: 18 Mai 2011

Sanziana Nicolae este singura persoana din afara staff-ului Shakirei care a fost admisa in cabina personala a artistei, inainte ca ea sa urce pe scena de la Bucuresti. Romanca in varsta de 17 ani s-a facut remarcata in urma cu doi ani, cand pe internet i-a fost confundata vocea cu cea a Shakirei. 

La inceputul lui 2008, Sanziana a postat pe youtube cantecul “Save Me From the Fire” (compus de Crina Mardare), insa la sfarsitul anului, o persoana din Brazilia a adaugat aceeasi piesa, cu alte explicatii – noul single al Shakirei. Inregistrarea a strans pana acum peste 1,5 milioane de vizualizari si bineinteles, a starnit o mare controversa – este sau nu piesa cantata de Shakira?

Melodia a ajuns chiar si la urechile staff-ului Shakirei, care a hotarat ca odata cu venirea cantaretei la Bucuresti, sa ii permita Sanzianei sa isi cunoasca idolul. Sanziana Nicolae a fost singura persoana care a intrat in cabina persoana a Shakirei, cu doar cateva minute inainte ca aceasta sa urce pe scena din Piata Constitutiei.

Managerul Shakirei, Xavi Menos, a realizat chiar si un reportaj special cu intalnirea dintre Sanziana si Shakira, pe care l-a postat pe site-ul oficial al artistei, www.shakira.com. Sanziana s-a intalnit in culisele concertului si cu membrii trupei din backing vocals, dar si cu persoanele din staff-ul tehnic.

Toti si-au adus aminte de piesa “Save me from the Fire”, au incurajat-o sa cante si i-au facut complimente legate de vocea si muzica ei.

Intra pe www.perfecte.ro si vezi interviu cu Shakira de Romania!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies