• PRO TV
  • Shakira a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame! Vezi FOTO

Shakira a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame! Vezi FOTO

Shakira a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame! Vezi FOTO

"Intr-o bua zi, vei avea steaua ta!", i-a spus mama ei cand era mica.

Cantareata Shakira a devenit primul artist columbian care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc marti pe acest bulevard celebru din Los Angeles.

"As vrea sa dedic aceasta distinctie comunitatii latine din Statele Unite ale Americii, o comunitate care munceste si viseaza, viseaza si munceste fara incetare, zi de zi, pentru a face ca aceasta tara sa devina una mai buna", a declarat artista columbiana, in fata numerosilor fani care au fost prezenti la eveniment.

Shakira trebuia sa primeasca o stea pe Walk of Fame inca din 2009, dar artista a refuzat atunci aceasta recompensa, spunand ca nu doreste sa fie considerata un star de la Hollywood, scrie MEDIAFAX.

Shakira, in varsta de 34 de ani, a devenit cunoscuta in America Latina in anii 1990, cu albumul "Pies Descalzos" si cu single-uri precum "Donde Estas Corazon" si "Estoy Aqui". Cel de-al doilea ei album, "Donde Estan Los Ladrones?", a avut succes si in afara comunitatilor sud-americane, gratie unor piese precum "No Creo" si "Ojos Asi".

Cantareata columbiana a lansat apoi un album in limba engleza, intitulat "Laundry Service", calcand astfel pe urmele altor artisti bilingvi precum Enrique Iglesias si Ricky Martin, care au lansat discuri in spaniola si in engleza.


Foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni