• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Sergiu Gliga, autopsierul de la ”Românii au talent” care l-a convins pe Călinescu: ”Mai dă-mi formol”

Sergiu Gliga, autopsierul de la ”Românii au talent” care l-a convins pe Călinescu: ”Mai dă-mi formol”

Sergiu Gliga, autopsierul de la ”Românii au talent” care l-a convins pe Călinescu: ”Mai dă-mi formol”

Aseară, la emisiunea ”Românii au talent”, s-a întors Sergiu Gliga, solistul folk specilizat în medicină legală. 

Sergiu (21 de ani) a mai fost la ”Românii au talent” și în 2016. De data aceasta, și-a propus să convingă interpretând ”O sole mio”, provocând amuzament atât la masa juraților cât și în culise. 

Citește și: Al patrulea GOLDEN BUZZ la Românii au talent, sezonul 9. Daniela Machidon, ”unul dintre îngerii lui Călinescu”

La sfârșitul momentului, Andra a ținut să-l întrebe: ”Stați așa, că am de zi ceva. Tu ai cumva numărul meu de telefon? Tu ești ăla de mă tot sună să-l ajut să-l lansez?”.

”Nu, ăla e un prieten de-al meu”, a fost replica lui Sergiu.

După ce a aflat că este autopsier, Florin Călinescu i-a dat un „DA”: ”Tati, ești OK. Eu te rog doar un singur lucru, să-ți acoperi picioarele. Sau te-agață ăia? Mai se scoală câte unul de pe masă și zice: Mai dă-mi formol puțin. El am cel mai mare potențial să ajung pe mâna ta. Să-mi pui ochi albaștri! Și breton!”. 

Visul cel mai mare al lui Sergiu este să fie confundat, la propriul lui concert, cu Ștefan Hrușcă sau măcar să fie în trupa acestuia, după ce l-a cunoscut pe cântăreț în Baia Mare.

A fost abandonat în spital la naștere. La vârsta de doi ani, a fost adoptat. Pe mama lui naturală o știe, bănuiește că e în Italia, însă nu ține legătura cu ea, au vorbit de două ori. Tatăl natural a murit acum 12 ani. Mama adoptivă este asistent maternal.

La cinci ani, s-a jucat prima oară la un pian și crede că ăla a fost momentul în care și-a descoperit pasiunea pentru muzică. A făcut liceul de arte, este autodidact și descrie acest talent al lui ca „o poartă prin care îi poate ajuta pe alții”, pentru că oamenii se relaxează ca la Hrușcă la concert.

Și Sergiu își mai dorește mult să se însoare. Are un „talent” foarte mare de a-i plăcea chestiile... morbide. A făcut un curs de specializare în medicina legală, iar examenul final a avut ca tema autopsia.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni