• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • SENZATIONAL? PUTIN SPUS! Dansul care a smuls aplauze nebune, lacrimi induiosatoare si 3 de DA din tot sufletul

SENZATIONAL? PUTIN SPUS! Dansul care a smuls aplauze nebune, lacrimi induiosatoare si 3 de DA din tot sufletul

SENZATIONAL? PUTIN SPUS! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Dansul care a smuls aplauze nebune, </span>lacrimi induiosatoare si 3 de DA din tot sufletul

De la momentul desprins, parca, din bancuri cu piticul iesit din valiza si pana la reactia plina de o emotie atat de sincera, incat ar putea topi orice ghetar, acest cuplu a reusit sa faca senzatie la “Romanii au talent”. Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Adrian are 27 de ani si e din Arad. A fost si anul trecut la “Romanii au talent”, iar acum s-a prezentat din nou la preselectii “pentru o noua sansa”, dupa cum a marturisti chiar el. Nimeni nu-si imagina in ce revelatie avea sa se transforme.

Vezi aici toata emisiunea: Romanii au Talent este exclusiv pe voyo.ro


A inceput sa danseze inspirandu-se din ceea ce vedea la televizor. Parintii nu l-au sustinut niciodata in aceasta pasiune a lui, fiind plecati de 12 ani in Germania. Totusi, nu s-a dat batut.

La “Romanii au talent” toata lumea a crezut ca a venit singur. Asta pana cand l-a scos din valiza pe Sorin, colegul lui, un pusti pe cat de simpatic, pe atat de talentat. Si au reusit sa impresioneze cu dansul lor.

Iti spun din toata inima ca ma bucur ca ai revenit. Tu esti mai bun, din punctul meu de vedere, in plus l-ai adus pe-asta mic, care e de fapt foarte mare. M-ai uimit, baiete”, a spus Mihai Petre. Atat de mult l-au emotionat vorbele sale pe Sorin, incat celui mic i-au dat lacrimile.

Din tot sufletul, pentru amandoi, raspunsul meu este DA”, le-a dat Andi primul semn ca vor ajunge in etapa urmatoare.

Nu mai plangeti, ca ma faceti si pe mine sa plang. Cu tot dragul si cu tot respectul, raspunsul meu este DA”, a continuat Andra.

Baieti, zburati in etapa urmatoare”, a incheiat Mihai Petre.

Tati, am trecut mai departe si m-a luat Mihai Petre in brate”, a fost conversatia emotionanta a lui Sorin, imediat dupa ce a iesit de pe scena.



Vezi integral pe voyo.ro cea de-a treia editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni