• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Scena talentului a oferit aseara un spectacol desavarsit! Peste 3.2 milioane de telespectatori au ales Romanii au talent

Scena talentului a oferit aseara un spectacol desavarsit! Peste 3.2 milioane de telespectatori au ales Romanii au talent

Scena talentului a oferit aseara un spectacol desavarsit! Peste 3.2 milioane de telespectatori au ales Romanii au talent

A doua editie a noului sezon Romanii au talent a fost ca un carusel in care emotia, energia, adrenalina, vibratia si distractia au alternat si s-au imbinat perfect, oferindu-le telespectatorilor cel mai bun show de divertisment.

Cea de-a doua editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:07, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmarit, la nivel national, spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:43, peste 4.4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 20.3 puncte de rating si 45.1% share, de peste 3 ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.8 puncte de rating si 13% share. 

Emotie, determinare si surprize

Aseara, cea de-a doua editie Romanii au talent a adus in casele tuturor romanilor momente incredibile, originalitate, multa distractie, emotie, toate condimentate de reactiile surprinzatoare ale celor patru jurati si replicile savuroase ale lui Smiley si Pavel Bartos.

Trupa Atrium Tecuci a urcat prima pe scena si a cantat melodia Song 2. Cei patru baieti au inceput seara in forta, s-au simtit extraordinar pe scena si au reusit sa transmita starea lor tuturor celor prezenti in sala. Momentul a fost electrizant, iar Andi le-a spus: “Baieti, exceptionala alegere! Este piesa cu care demarez in fiecare zi de acasa cu baietii mei spre scoala. Momentul vostru a fost exact asa cum trebuia sa fie. Pentru voi, pentru Tecuci si pentru muzica rock, DA!”. Cu trupa Atrium Tecuci ne reintalnim in etapa urmatoare, unde cei patru baieti merg cu 4 de DA.

Si urmatorii concurenti au reusit sa impresioneze juratii inca de la inceput. Fetele si baietii care formeaza trupa Maximum au reusit un moment perfect de folclor reinterpretat. Au avut energie, culoare, au vibrat pe scena si i-au uimit pe toti cu calitatile lor. “Mi-a placut foarte mult. Este genul de numar pe care il caut aici, la Romanii au talent. Va felicit din toata inima pentru toata pasiunea cu care dansati si pentru energia pe care ne-o oferiti. DA!”, a spus Andra. Trupa Maximum merge mai departe cu 4 de DA.

Valentin Romanov a demonstrat aseara ca este talentat, dar si ca munceste foarte mult pentru a obtine rezultatele pe care si le doreste. Concurentul a realizat un moment de echilibristica si a impresionat atat cu tinuta sa, cat mai ales cu elementele extrem de dificile pe care le-a executat. Chiar daca a intampinat putine probleme, Valentin i-a cucerit pe jurati, iar Mihaela i-a transmis: “Am apreciat perseverenta. Tie sa-ti gasesc vreun defect? As fi nebuna!”. Florin Calinescu i-a taxat greseala si a dat NU, insa Valentin Romanov merge mai departe cu 3 de DA.

Dansatorul acrobat, Roro, si-a facut aparitia pe scena intr-un mod spectaculos, pe motocicleta, starnindu-le tuturor curiozitatea. El a continuat momentul cu acrobatii spectaculoase si i-a lasat pe jurati fara cuvinte. In momentul jurizarii, incantat de reprezentatia concurentului, Florin a spus: “Tu sa fii sanatos! Nu stiu cu ce te hranesti, ma gandesc si la pulpele tale superioare, la ciocanele... Acum ai grija sa dezvolti tot, te rog! DA! Sa am liniste in casa!”. Roro merge in etapa urmatoare cu 4 de DA.

Fratii Adrian au imbinat perfect baletul cu break dance si elemente de parkour. Cei doi baieti s-au sincronizat perfect, au plutit pe scena si au smuls ropote de aplauze. Fascinata de momentul fratilor, Mihaela a spus: “Eu am vazut un moment perfect de dans, in care acest contrast dintre doua stiluri atat de diferite a functionat ca o pereche care danseaza tango impreuna. Ciudat, dar extraordinar de frumos! DA!”. Fratii Adrian au reusit sa obtina 4 de DA si merg mai departe.

Nici magia nu a lipsit din cea de-a doua editie Romanii au talent. Radu Ionut Banceanu a mers la cei patru jurati si i-a incantat cu un numar de magie cu carti. “E un truc simplu, dar extrem de spectaculos! Lasa-ne sa ne revenim macar pana in etapa urmatoare, in care mergi cu 4 de DA!”, a spus Andi.

Madalina Tacu i-a facut pe toti cei din sala sa tresalte in momentul in care a inceput sa danseze pe kangoo jumps. Foarte expresiva, concurenta a executat perfect miscarile de dans, introducand si elemente de contorsionism. “Mi-a placut foarte mult si tare curioasa as fi sa te vad in etapa urmatoare!” DA!, a spus Andra, in asentimentul careia au fost si ceilalti trei jurati. Concurenta merge mai departe cu 4 de DA.

Emil Dumitru a dansat si a reusit, inca din primele secunde, sa ridice sala in picioare, iar Andra si Mihaela i s-au alaturat pe scena si s-au sincronizat pe coregrafia lui. Concurentul a fost la preselectiile Romanii au talent si anul trecut, cand a primit 4 de NU, insa anul acesta a avut o mare supriza. Chiar daca juratii nu au inteles foarte bine ce a facut, i-au dat lui Emil 4 de DA si l-au trimis mai departe in competitie. “Emile, am de spus un singur lucru: extraterestrii exista! A venit momentul sa-mi cer scuze si sa va spun ca astazi spun DA!”, a spus Andi.

Adrian Neacsu a venit la preselectii hotarat sa ridice sala in picioare si a reusit. Acordurile lui la chitara clasica i-au emotionat pe toti, a aratat ca este extrem de pasionat si a primit laude din partea juratilor. Incantata de moment, Andra a spus: “Ce placere imi face sa spun DA!”. Adrian Neacsu merge in etapa urmatoare cu 4 de DA.

Adonis Crash Boom a venit din New York sa impresioneze, in special, fetele din Romania. Concurentul a dansat break dance cu elemente acrobatice, a fost plin de energie, iar momentul a fost apreciat de toti cei din sala, care l-au aplaudat indelung. “Eu am sa-ti ofer un DA”, i-a spus Florin, Andra, Mihaela si Andi au fost de acord cu el, iar Adonis merge mai departe cu 4 de DA.

La numai 12 ani, Luana Florea a cantat o melodie dificila, House of the Rising Sun, si i-a impresionat pe jurati cu tehnica sa vocala. Momentul prezentat de ea a fost extraordinar, iar publicul a rasplatit-o cu aplauze. Cu zambetul pe buze, Andra i-a spus concurentei: “Ai un timbru foarte frumos! Mai sunt lucruri de corectat, dar ai o voce minunata. Daca eram la Vocea Romaniei, ma intorceam si-ti spuneam ca te vreau in echipa mea. Asa, sunt la Romanii au talent si-ti ofer un DA!”. Luana a obtinut 4 de DA si isi continua drumul in competitie.

Aurora Toma a adus pe scena un moment de gimnastica artistica la inaltime, extrem de senzual. Juratii au fost impresionati de reprezentatie si au laudat prestatia perfecta a concurentei. “Singurul motiv pentru care nu m-am ridicat in picioare e ca mi s-au inmuiat de tot. Mi se pare extraordinar! Esti Luna pe Pamant, in toata splendoarea ei! DA!”, i-a spus Florin in momentul jurizarii. Aurora i-a cucerit si pe ceilalti trei jurati si merge mai departe in competitie cu 4 de DA.

Micutul Neil Tarabulsi a cantat la pian si i-a fascinat pe toti cu experienta sa la acest instrument, acumulata in numai trei ani. Momentul a adus foarte multa emotie si incantare, iar juriul a apreciat prestatia sa, mai ales ca Neil este autodidact, a descoperit singur toate tainele pianului. “Esti un mic fenomen si sper sa-ti asculti doar intuitia si urechea ta absoluta. DA!” , i-a spus Andi. Concurentul a obtinut 4 de DA si merge in etapa urmatoare.

Rebeca Iancu a adus aseara harpa pe scena de la Romanii au talent, reusind sa creeze un moment sublim, plin de sensibilitate si emotie. Juratii au fost fermecati de eleganta, gratia si reprezentatia ei, iar Mihaela i-a spus: “Asta n-a fost recital de harpa! A fost recital de delicatete, feminitate, de sensibilitate. Imi doresc, pentru tine, sa ajungi cat mai departe!”. Rebeca a primit 4 de DA si merge mai departe in competitie.

Ansamblul Romafest a adus pe scena un numar de percutie corporala si foarte multa energie. Concurentii s-au sincronizat, au creat un moment spectaculos si au demonstrat ca sunt talentati, smulgand ropote de aplauze. “Am mai avut percutie corporala, dar voi sunteti cei mai tari! Foarte frumos momentul vostru. Raspunsul meu este, evident, DA!”, a spus Andra. Ansamblul Romafest merge in etapa urmatoare cu 4 de DA.

Ultimul concurent care a urcat aseara pe scena a fost Dieter. El a cantat o melodie hip-hop, compozitie proprie, si, impreuna cu cativa dansatori si DJ, a creat un moment complex, aplaudat de toti cei din sala. “Sunt in drum spre Olanesti, la bai. Text, tata, text la greu! Am auzit cuvantul tiramisu si m-ai pierdut!”, a spus Florin in momentul jurizarii. Dieter a obtinut in final 4 de DA din partea juriului si merge mai departe.

A doua editie Romanii au talent a adus in casele telespectatorilor un spectacol memorabil, momente surprinzatoare si foarte multa distractie.

Romanii sunt asteptati si vinerea viitoare, de la 20:30, sa urmareasca cel mai bun show de divertisment si sa-si sustina favoritii, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni