• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Tatal lui a izbucnit in lacrimi la finalul numarului. Un baiat de 14 ani a impresionat o tara intreaga la "Romanii au talent"

Tatal lui a izbucnit in lacrimi la finalul numarului. Un baiat de 14 ani a impresionat o tara intreaga la "Romanii au talent"

Tatal lui a izbucnit in lacrimi la finalul numarului. Un baiat de 14 ani a impresionat o tara intreaga la "Romanii au talent"

La numai 14 ani, Sabin Cojocaru din Dorohoi a reusit sa impresioneze intreaga tara atat prin talentul sau la dans, cat si prin povestea sa emotionanta.

Adolescentul care a invatat singur sa danseze freestyle l-a facut mandru pe tatal sau, care a izbucnit in lacrimi dupa ce fiul si-a terminat reprezentatia pe scena "Romanii au talent".

"Iti prevad un viitor foarte frumos", i-a spus Andi baiatului, care a trecut mai departe in concurs cu trei de "Da".

Vineri, de la 20:30, il revezi pe Sabin LIVE, in ultima semifinala din acest sezon al show-ului "Romanii au talent"

Acestia sunt FINALISTII de pana acum ai show-ului "Romanii au talent" 2014. Tu cu cine votezi? Revezi toate momentele aici.



Cu cine te uiti la "Romanii au talent"? Arata-ne intr-o poza, pe care trebuie sa o incarci pe Facebook, in descrierea careia sa scrii #selfiecutalent. Pentru asta castigi invitatii in public in marea finala a show-ului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni