• PRO TV
  • Roxana Ionescu si George Boghian, castigatorii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine

Roxana Ionescu si George Boghian, castigatorii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine

Roxana Ionescu si George Boghian, castigatorii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine

Vineri, cand cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii si-a desemnat castigatorii, ProTv a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public!

Singur pe lume, George Boghian si-a pus toate sperantele in participarea la emisiunea care a schimbat atatea destine triste, Dansez pentru tine. A trecut de la extazul de a fi selectat printre concurenti, la agonia de a-si vedea lupta in ringul visurilor luand sfarsit atunci cand partenera alaturi de care a intrat in competitie, Monica Davidescu, s-a accidentat extrem de grav in timpul repetitiilor. Roxana Ionescu a fost cea care i-a sarit in ajutor, cea care i-a promis actritei ca-i va duce baiatul in finala si cea care l-a sustinut pas cu pas pentru castigarea marelui premiu, in valoare de 60.000 de euro si a trofeului emisiunii. 

Vezi aici cele mai bune dansuri ale serii




Marea finala "Dansez pentru tine" este ACUM integral pe voyo.ro

Emotiile au fost poate mai mari ca oricand ieri seara la Dansez pentru tine.

Echipele finaliste au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, tocmai pentru a convinge telespectatorii sa-i aleaga marii castigatori. Impresionat de toate incercarile prin care a trecut George pana acum, de faptul ca nu stie ce-nseamna sa-ti poate cineva de grija, publicul a decis aseara sa-i fie familie si sa-i sprijine visul. Nicoleta Luciu si Attila Hainer s-au clasat pe locul al II-lea, obtinand astfel 20.000 de euro, iar Oana Ionita si Ali pe locul al III-lea, ceea ce i-a adus lui Ali suma de 15.000 de euro. 

Nu doar finalistii au fost sprijiniti financiar pentru a-si indeplini visurile pentru care au intrat in ringul de la Dansez pentru tine, ci toti concurentii iesiti mai devreme din concurs. Astfel, Adriana Lupu a primit 10.500 de euro, Valentina Hainarosie 12.000 de euro, Diana Pop 8.000 de euro, Carol Soldea 6.000 de euro si Andreea Preda 11.500 de euro. De asemenea, fiecare caz umanitar prezentat in emisiune, pentru care au dansat Inna, Horia Tecau si Iulia Vantur si Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru a primit cate 3.000 de euro. Suma totala a premiilor oferite in marea finala a celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii s-a ridicat astfel la 152.000 de euro. 

Telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura ultima editie din acest sezon al emisiunii Dansez pentru tine, in finala caruia au ajuns Nicoleta Luciu si Attila Hainer, Oana Ionita si Ali Stoica si Roxana Ionescu si George Boghian. Pe toata durata emisiunii, 20:30 – 01:11, ProTv a fost lider incontestabil de audienta, atat pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cat si pe publicul din mediul urban. In minutul de aur al emisiunii, 22:05, peste 2.500.000 de romani erau cu ochii pe ProTv, iar pe publicul din mediul urban postul din Pache Protopopescu obtinea 13,4 puncte de rating si 25,7 procente din cota de piata. 

Pe toata durata emisiunii, pe publicul din mediul urban, ProTv a inregistrat, in medie, 9,6 puncte de rating si 22,9% cota de piata, de mai bine de doua ori mai mult fata de urmatorul clasat, Kanal D, care avea doar 4,1 puncte de rating si 9,9 procente din cota de piata. 

Si pe publicul comercial ProTv a fost de nezdruncinat, obtinand, in medie, un rating de 9,1 puncte si 23,6 procente din cota de piata, de aproape doua ori mai mult decat Antena 1, clasata pe locul al II-lea, cu 4,8 puncte de rating si 12,6% cota de piata. 

Asa cum aceasta emisiune si-a obisnuit telespectatorii, spectacolul oferit a fost unul complex. Muzica, dansul, actoria, costumele fabuloase si atentia pentru detalii au fost ingredientele unei finale pe masura asteptarilor telespectatorilor. Aseara s-a dansat street dance, Bollywood si musical. Ca de obicei, musicalurile au adus in scena personaje indragite si povesti de referinta. Nicoleta si Hainer au fost Frumoasa si bestia, Oana si Ali au facut o magie si l-au adus in scena pe Aladin si lampa fermecata, iar Roxana si George au amintit de Fantoma de la opera. Momentele lor au fost apreciate de juriu, care a tinut sa multumeasca atat concurentilor, cat si coregrafilor si baletului emisiunii pentru toata munca depusa de-a lungul intregului sezon si pentru spectacolul oferit. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni