Românii au trăit vineri magia din prima ediție a sezonului #9suprem Românii au talent!

Românii au trăit vineri magia din prima ediție a sezonului #9suprem Românii au talent!

A început sezonul #9suprem Românii au talent! Telespectatorii au făcut cunoștință vineri seară cu primii eroi din acest an și au avut parte de un show care i-a ținut în tensiune și le-a dat emoții de nedescris. 

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu, Smiley și Pavel Bartoș au fost surprinși de abilitățile celor care au urcat pe scenă, au aplaudat talentul și s-au implicat în unele momente, au dansat sau au ajuns chiar să vorbească precum Darth Vader. Tot aseară, Mihai Petre a apăsat butonul auriu pentru o concurentă care a impresionat și a sensibilizat prin timbrul său vocal întreaga audiență.

Prima ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 18.8 puncte de rating și 48.1 % share, de 6 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.2 puncte de rating și 8.3 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:19, peste 4.3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Eroii sezonului #9suprem au început călătoria Românii au talent

Vineri a început un nou capitol din cel mai tare show de divertisment, Românii au talent, capitolul #9suprem! Prima pagină a fosct scrisă de concurenți fantastici, care au adus pe scenă momente unice in istoria emisiunii. Jurații au fost cuceriți de talentul incredibil al participanților și de abilitățile acestora de a face spectacol. Mihai Petre a apăsat aseară primul golden buzz din acest sezon. Juratul a ales să o trimită direct în semifinală pe Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a uluit publicul cu vocea ei formidabilă și cu modul în care a transmis emoție și determinare.

În prima ediție, am urmărit momente de acrobație, dans, bodybuilding, forță, stand-up comedy, magie, chimie, canto și hula hoop, iar concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Dylia Abdulaeva, Carla Munteanu, Cătălin Seimeanu, Vitalie Roșca, Emma Neagu, Sergiu Nichitovschi, Magitot, Anna Senger, Corul de copii al Operei Naționale, Nikol Varga, Raul Jurca, Titu Vânătoru & Lulu Pașcu, Alla Klyshta și Stevie Starr.

Magia continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi momente pline de suspans, emoție și bucurie.

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni