Romanii au talent! Timisoreanul cu patru recorduri pe picioroange

Romanii au talent! Timisoreanul cu patru recorduri pe picioroange

Romanii au talente incredibile! Un timisorean alearga, sare coarda si joaca baschet suspendat la jumatate de metru deasupra pamantului, gratie unor picioroange moderne.

Are patru recorduri mondiale si, cu talentul lui, ar vrea acum sa-i convinga si pe altii ca mersul poate insemna si altceva decat ne-am obisnuit cu totii.

Pe strazile din Timisoara, oamenii se uita lunga dupa Stefan Cojocneanu. Picioroangele sale nu seamana cu nimic din ce-au vazut pana acum, dar, cu toate astea, ele i-au adus recunoasterea mondiala.

"Am doua recorduri mondiale pe picioroange moderne. Primele sunt de 25 de ore de baschte pe role la panoul de basket, al doilea e de 17 ore de lovituri de box si de arte martiale la un sac de box", spune Stefan Cojocneanu.

Alte doua recorduri ale sale pe picioroange sunt inscrise in Guiness Book. Omul are talent, dar si ambitie. Sportul pe picioroange moderne este nou la noi, chiar daca in strainatate a strans deja multi adepti.

Daca stiti sa faceti lucruri cu pasiune, ca Stefan, nu uitati ca dupa formatul de succes international "Got talent", emisiunea "Romanii au talent" va fi in curand la ProTV. Toti cei interesati se pot inscrie deja pe site-ul "www. romaniiautalent. ro".

Romanii au talent! Timisoreanul cu patru recorduri pe picioroange

StirileProTV.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni