• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Romanii au talent" si-a ales semifinalistii celui de-al patrulea sezon. ProTV a fost lider absolut de audienta vineri seara

"Romanii au talent" si-a ales semifinalistii celui de-al patrulea sezon. ProTV a fost lider absolut de audienta vineri seara

"Romanii au talent" si-a ales semifinalistii celui de-al patrulea sezon. ProTV a fost lider absolut de audienta vineri seara

Vineri seara, la ProTV, auditiile celui de-al patrulea sezon "Romanii au talent" s-au incheiat cu un spectacol incendiar, iar ProTV si-a adjudecat din nou pozitia fruntasa in clasamentul audientelor pe toate segmentele de public.

Conform Kantar Media, in intervalul orar 20:30 – 23:17 in care a fost difuzat super-show-ul "Romanii au talent", ProTV a obtinut aseara un rating mediu de 24,9 puncte si 53,6% cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape cinci ori mai mult decat Kanal D, urmatorul clasat, cu 5,0 puncte de rating si 10,8% cota  de piata, si de aproape zece ori mai mult decat Antena 1, situata pe pozitia a treia in top, cu 2,7 puncte de rating si 5,8% share. In plus, in minutul de maxima audienta 22:22, ProTV a atins aseara un rating de 30,9 puncte si o cota de piata uriasa: 64,1%, pe acest segment de public.

Si la nivelul publicului din mediul urban, "Romanii au talent" a fost aseara show-ul preferat de cea mai mare parte a telespectatorilor, iar ProTV a inregistrat o medie de 21,7 puncte de rating si 41,4% share, urmat de Kanal D, cu 6,8 puncte de rating si 13,0% cota de piata. Antena 1 a incheiat din nou clasamentul pe locul al treilea, cu 2,9 puncte de rating  si 5,5% share.

"Romanii au talent" nu a avut aseara rival nici in ceea ce priveste publicul national. ProTV a obtinut pe acest segment un rating mediu de 23,0 puncte si 44,0% cota de piata, de peste patru ori mai mult decat Kanal D, care a avut 5,9 puncte de rating si 11,3% share. Antena 1 s-a mentinut pe a treia pozitie, cu 2,7 puncte de rating si 5,2% share.

Fachiri, magicieni, dansatori si artisti care mai de care mai originali au impresionat atat juriul, cat si publicul in cea de-a opta editie a super show-ului

Tot vineri seara, cei din fata micilor ecrane au putut revedea toate "ispravile" lui Pavel si ale lui Smiley din cadrul preselectiilor, care si-au descoperit pe parcursul acestora noi talente inspirate din numerele conucrentilor. Seara s-a incheiat cu decizia juratilor, care au revazut numerele ce i-au surprins placut in prima etapa a competitiei si au ales semifinalistii care vor merge mai departe in drumul spre marea finala "Romanii au talent".

Desi s-a apucat de break-dance de numai un an si jumatate, Roland Calian a fost apreciat seara trecuta atat de catre public, cat si de jurati la "Romanii au talent". "Roland, e seara ta", i-a spus Andi Moisescu, iar concurentul a primit "Da" la unison din partea juriului.

Petru Horvat, pe numele sau de scena "Coco Fachirul" a reusit ce si-a propus la "Romanii au talent": sa arate ca exista fachiri care fac arta.  De la cuie pana la sticla pisata si becuri aprinse, nimic nu l-a oprit pe Coco sa isi duca numarul la bun sfarsit fara sa se raneasca vreun pic, performanta care i-a adus cei trei de "Da" binemeritati. 

Dansul din buric al lui Georgian Banu, numarul de percutie si step al lui Ionita Marius si Marius Jr., tata si fiu, precum si dansul plin de energie al micutei Erika Doni au fost toate rasplatite de jurati cu "Da" la unison, iar concurentii au trecut in etapa urmatoare a competitiei. 

Inconfundabil prin aparitia sa, magicianul extrem de inalt, Alexandru Satiru, a revenit la "Romanii au talent" cu un numar diferit de cele prezentate pana acum in concurs. Alexandru a reusit sa isi schimbe culoarea irisului ochilor in alb, truc ce a facut-o pe Andra sa tresara. "El e un personaj", a apreciat Mihai Petre, iar magicianul a fost trecut de juriu in urmatoarea etapa. 

Suparat nevoie mare inca dinainte de a-si incepe actul muzical "underground", Bahoi a venit acompaniat pe scena de o curca si a inceput sa faca rime fara prea mult bun-simt. "Sunteti trei cucuieti",i-a catalogat rapper-ul pe jurati dupa ce i-au criticat numarul, iar Mihai Petre a concluzionat: "N-am inteles metafora cu curca, costumatia si nici macar atitudinea".

Baietii de la "Hungry Tiger" au facut aseara o demonstratie exemplara de forta prin exercitiile lor de "street workout"."Ei nu mai au nevoie nici de bari, de nimic pentru a face spectacol", a concluzionat Andi, iar "tigrii" au trecut in urmatoarea etapa "Romanii au talent" cu trei de "Da".

Pe Mihai Petre l-au cucerit inca de la inceput perechile de dansatori sportivi din "Colectivul Fericire", mai ales dupa ce unul dintre baieti l-a declarat idolul sau. La finalul prestatiei, copiii au primit aprecieri din partea intregului juriu si vor merge mai departe in competitia talentelor.

Economisti de profesie, Samir si Max au lasat fara cuvinte intreaga audienta cand au inceput sa cante super-hit-ul "Staying Alive" cu vocile lor de cap impecabile. "Curajoasa alegere", i-a felicitat Andi, iar Mihai a adaugat "Numarul mi se pare perfect pentru «Romanii au talent» pentru ca ne surprinde, are si calitate", iar cei doi solisti au primit, pe langa aprecieri, si biletul verde care ii trimite direct in semifinale din partea juriului.

"Trupa lui Bunu’" de copii talentati, Grigore Sorici, imitatorul de glasuri ale necuvantatoarelor si jongleur-ul Denis Velenciuc au primit toti unda verde din partea juriului pentru a trece in etapa urmatoare la "Romanii au talent".

La numai 14 ani, Sabin Cojocaru din Dorohoi a reusit sa impresioneze intreaga tara atat prin talentul sau la dans, cat si prin povestea sa emotionanta. Adolescentul care a invatat singur sa danseze freestyle l-a facut mandru pe tatal sau, care a izbucnit in lacrimi dupa ce fiul si-a terminat reprezentatia pe scena "Romanii au talent". "Iti prevad un viitor foarte frumos", i-a spus Andi baiatului, care a trecut mai departe in concurs cu trei de "Da".



Ansamblul de dans folcloric "Codrii Neamtului" au oferit un moment de "esenta romaneasca pura", vorba lui Mihai, astfel ca au primit unda verde din partea juriului [entru a trece in urmatoarea etapa la "Romanii au talent".

Desi a venit la "Romanii au talent", Ionut Anton ar fi putut la fel de bine sa isi incerce norocul la "MasterChef" cu talentul sau. Concurentul care a cantat in timp ce gatea le-a dat juratilor si "sefilor" sa ii guste preparatul, iar pe Andra chiar a convins-o sa ii spuna "Da": "Ionut, esti o comoara la casa omului care si gateste si canta, unii barbati sunt invidiosi". Cu toate acestea, Andi si Mihai i-au spus nu cantaretului bucatar, asa ca acesta s-a oprit in etapa preselectiilor.

Fost translator si ziarist, Doru Popovici a aratat tarii intregi seara trecuta cu ce minte sclipitoare se mandreste.  Concurentul care poate numara direct in cap in cateva secunde cate litere au propozitii intregi i-a impresionat pe jurati, care l-au trecut in urmatoarea etapa la "Romanii au talent".

Libertate totala, cam asa trebuie sa arate arta de strada", a fost impresia lui Andi la finalul numarului prezentat de catre baietii de la "Musical Art". Betabox-ul, parkour-ul si acordurile saxofonului au alcatuit "combinatia perfecta", vorba lui Mihai, astfel ca trupa a primit "Da" la unison de la cei trei jurati si va reveni pe scena "Romanii au talent" in etapa viitoare.

"Duo Criss", gemenele acrobate deghizate in pisicute nu si-au aratat aseara ghearele, ci echilibrul, gratia si simtul artistic. "Bun momentul, am fost impresionat", le-a spus Andi fetelor, iar juriul le-a acordat "pisicutelor talentate" cei trei de "Da" de care aveau nevoie pentru a merge mai departe in concurs.

Chiar daca in viata de zi cu zi sunt manageri, administratori sau actori, membrii trupei "The Weekend Band" au facut show la "Romanii au talent" in calitate de muzicieni. Au inceput cu ritmuri de rap si au incheiat cu super hit-ul "Pentru inimi" al celor de la Suie Paparude, iar reactia publicului a fost pe masura. "M-am trezit!", a exclamat Mihai Petre, iar Andra i-a felicitat pe baieti pentru atitudinea pe care au imprimat-o momentului artistic. "Da" la unison au primit "The Weekend Band", asa ca vor trece in urmatoarea etapa a concursului.

Desi i-a pus pe jurati si pe cei doi "sefi" sa coloreze un desen asa cum faceau la gradinita, rezultatul obtinut de magicianul Catalin Pintea a meritat efortul. Tanarul de douazeci si unu de ani le-a aratat tuturor ca era imbracat pe sub primul strat de haine exact in piesele din desenul colorat de juriu. "Prea bun ca sa fie adevarat! Ne-ai facut ca pe niste copii", l-a laudat Mihai, iar Catalin a trecut mai departe cu trei de "Da".



Pustii simpatici cu chitarile din "All Friends Band", vocea extraordinara a Luisei Barsan si muzica celor doi instrumentisti de la "When Violin Meets Guitar" i-au convins pe jurati de potentialul lor de spectacol, asa ca toti au trecut in etapa urmatoare a consursului cu trei de "Da".

Mihai Cuciureanu  s-a intors la "Romanii au talent", de aceasta data alegand sa intre in pielea lui Cristian Leonte ca sa prezinte stirile alaturi de "Andreea Esca". Cu Maruta, Traiana Basescu si o baba in calitate de protagonisti ai stirilor prezentate de el, Mihai a fost apreciat pentru "evolutie" si planficarea momentului de catrea Mihai Petre. Desi juratul i-a dat "Nu", Andra si Andi l-au rasplatit cu "Da", asa ca "stiristul" isi va continua drumul in competitia talentelor.

De la "Finland’s Got Talent" pana la "Romanii au talent", micutul Edward Sabo a uimit pe toata lumea cu pasiunea si talentul sau pentru dans, pe care le-a descoperit de unul singur, fara ajutorul unui profesor. "Mi-a placut foarte mult cum ai dansat, miscarile sunt foarte bine definite, esti super ritmic", l-a felicitat Mihai pe pustiul care a obtinut trei de "Da" in urma prestatiei sale.

La numai 7 ani, Amalia Petre a demonstrat ca are stofa de balerina dupa ce i-a uluit pe jurati cu gratia si mobilitate sa. Macovei Roland ar putea la fel de bine sa isi spuna "Houdini in varianta romaneasca" dupa ce a reusit sa evadeze din camasa de forta in timp ce era atarnat cu capul in jos. Micutele dansatoare de la "Magic Dance"  au umplut scena de energia lor pe ritmuri orientale si i-au incantat pe jurati cu prestatia lor. Toate cele trei reprezentatii au fost apreciate de catre Andra, Andi si Mihai, care le-au acordat trei de "Da" pentru a-si continua drumul in competitia talentelor.



Dupa ce saptamana trecuta pe Mihai Petre l-au trecut fiori reci atunci cand a dat din nou ochii cu un leu de mare, amintirile de la "Serviti, va rog" nu i-au dat pace nici aseara juratului. O parte din membrii trupei de circ Bellucci au venit la "Romanii au talent" cu "un numar de senzatie", care i-a facut pe toti cei prezenti in sala sa se amuze copios. Mihai, insa, n-a scapat nici de data asta de italieni, care l-au invitat pe scena sa ii ajute cu o "schema". "Mi-e cam frica de voi", a marturisit juratul, insa de aceasta data surpriza pusa la cale de concurenti a fost una de-a dreptul amuzanta. Dupa ce l-au inclus intr-o acrobatie, artistii de la Bellucci l-au lasat pe Mihai intins pe jos pe scena, in hohotele de ras ale publicului.

Dupa ce a strabatut toata tara si a trecut Prutul in Republica Moldova, caravana "Romanii au talent" i-a adus in fata intregii tari pe cei care au crezut in potentialul lor de "eroi" in opt editii incendiare de preselectii ale super-show-ului.

Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au hotarat care au fost cele mai bune reprezentatii de pana acum, astfel ca vinerea viitoare, pe 11 aprilie, lupta pentru titlul de "cel mai talentat roman" si marele premiu de 120.000 de euro intra in linie dreapta, cand se da startul semifinalelor live "Romanii au talent", numai la ProTV.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni