Românii au talent, sezonul 9: Ion Dodon, strungarul scripcar care le-a dat fiori juraților

Românii au talent, sezonul 9: Ion Dodon, strungarul scripcar care le-a dat fiori juraților

În cea de-a cincea ediție a emisiunii ”Românii au talent”, sezonul 9 suprem, Ion Dodon, un strungar care muncește în Italia, a impresionat atât juriul, cât publicul și pe cei doi prezentatori: ”Omule, ce neașteptat ești!”.

Ion Dodon, care s-a prezentat drept un simplu strungar, a încântat audiența, la ”Românii au talent”, cu numărul său plin de sensibilitate, interpretând celebrul cântec din pelicula ”The Godfather”, în limba siciliană. 

Citește și: Claudia Vesa, cântăreața de operă care a impresionat publicul până la lacrimi: ”Muzica face minuni”

În 2006, Ion Dodon a plecat în Italia, alături de mama sa. Tatăl era deja acolo, s-a dus să facă bani pentru că nu aveau o situație materială bună. 

În acest moment, tatăl lucrează ca zidar, iar mama este menajeră, în timp ce Ion lucrează, ca strungar, într-o fabrică. Anul trecut, familia lui a suferit o mare tragedie, fratele lui Ion murind de cancer.

Ion Dodon mărturisește că a cântat dintotdeauna și crede că a moștenit talentul de la familia tatălui său. ”Acolo au cântat toți și peste tot”. Se descrie drept răbdător și cam somnoros, știe să cânte la pian și la chitară. 

Ion Dodon are o iubită în Italia, originară din Chișinău, care este o fostă colegă de școală. 

”Rămân la părerea că există multă sensibilitate în fiecare dintre noi. Mie mi se pare că sensibilitatea este un atu oricând. Inclusiv la un bărbat. Sau, poate, cu atât mai mult la un bărbat”, a concluzionat Andi Moisescu, fermecat de momentul lui Ion Dodon, în cea de-a cincea ediție a emisiunii ”Românii au talent”. 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni