George Toader a făcut show total cu aluat de pizza, la Românii au talent, sezonul 9

George Toader a făcut show total cu aluat de pizza, la Românii au talent, sezonul 9

În această seară, la Românii au talent, sezonul 9, pizzar-ul George Toader a încântat publicul cu un moment dedicat regretatului său frate. 

George Toader (30 de ani) s-a născut în București, este de meserie pizzar și, în prezent, are propria pizzerie care se numește Brothers. În urmă cu aproximativ 13 ani, acesta a văzut pe Youtube un video cu niște pizzari din străinătate care făceau jonglerii cu aluatul. 

Citește și: Smiley și Pavel Bartoș, dezvăluiri amuzante! Au jucat jocul ”Am, N-am”

Fiind atras de acest tip de demonstrații,  a încercat să facă singur asta cu aluatul din pizzeria unde deja lucra în București, ca ajutor de pizzar. Bineînțeles că nu i-a ieșit din prima, însă nu s-a lăsat și chiar s-a antrenat acasă cu mileul bunicii. 

În acea perioadă, fratele său Claudiu, care era mai mare decât el cu 4 ani, lucra ca pizzar, însa în alt restaurant. Așa au început să se antreneze amândoi acasă împreună, dar sau separat, fiecare la locul lui de muncă. 

Pe la 20 de ani, a început să ia în serios meseria de pizzar și a plecat în Italia alături de fratele său, Claudiu. A muncit foarte mult, însă a avut posibilitatea să cunoască acea țară de care era fascinat.  Acolo a cunoascut foarte mulți dintre campionii mondiali ai pizzei și ai acrobațiilor cu pizza din Italia și din lume. Unul dintre aceștia este Massimilliano Stamera. 

”În tot acest timp, fratele meu Claudiu a participat la emisiunea Românii au talent, unde a ajuns până în semifinală. Ne-am întors totuși în România după cei 4 ani petrecuți în Italia pentru că visul nostru era să venim acasă și cu banii strânși să ne facem propria pizzerie”.

În 2015, fratele său, Claudiu, a murit. ”Era sănătos, nu era cunoscut cu probleme cardiace, însă oboseala și-a spus cuvântul. După ore în șir de muncă, a făcut stop cardio respirator”.  Pentru George, a fost o perioadă extrem de grea, a fost șocul vieții lui și nici până în ziua de azi nu s-a împăcat cu acest gând. 

George Toader spune că a venit să participle la emisiune în amintirea fratelui său, Claudiu. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni