• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Gabriel si Radu Stefanescu, aplaudati la scena deschisa, la "Romanii au talent". Pustiul, NASCUT pentru a fi artist

Gabriel si Radu Stefanescu, aplaudati la scena deschisa, la "Romanii au talent". Pustiul, NASCUT pentru a fi artist

Gabriel si Radu Stefanescu, aplaudati la scena deschisa, la "Romanii au talent". <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Pustiul, NASCUT pentru a fi artist</span>

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Daniel Gabriel Stefanescu este unul dintre cei 11 copii ai unei familii necajite, din Pitesti. Tatal i-a descoperit talentul celui mic. Cu o asa familie numeroasa, parca e si greu sa fii atent la fiecare, sa vezi care se pricepe la ce.

"Ne chinuim sa mentinem o linie de plutire. Imi intretin familia din muzica, pe strada. Cant in Pitesti", spune tatal copilului. "In rest merg la sapa, la fan, la adunat de prune sau la cosit", a povestit barbatul la "Romanii au talent".

Daca momentul a fost pe placul Andrei si al publicului, nu acelasi lucru se poate spune despre Mihai Petre, care nu s-a lasat impresionat de latura emotionala si a taxat faptul ca cei doi nu au aratat o evolutie fata de preselectii.

"Gabriel, in seara asta arati minunat! Se vede ca ai o legatura speciala cu tatal tau. Voi excelati la capitolul emotie, dar nu stiu daca numarul vostru merita sa ajunga in finala. Daca as lua o decizie rationala, nu stiu daca v-as acorda votul. Voi oferiti emotie prin relatia pe care o aveti", a spus Mihai.

"Eu cred ca publicul va decide daca emotia sau talentul va merge mai departe. Mie mi-a fost dor sa aud aceste instrumente reci", a venit replica Andrei.

"Mie imi place bucuria cu care cantati. Si ai niste mici lucruri cu care m-ai cucerit. Cei de acasa o sa aprecieze", a incheiat Andi.

Vezi show-ul integral pe Voyo.ro.

SURPRIZA DE PROPORTII in a doua semifinala. Cine intra in cursa pentru marele premiu

In joc sunt titlul de cel mai talentat roman si 120.000 de euro. Afla care sunt primii 3 finalisti

Facebook.com/Romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni