• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Concurentii "DE PLASTILINA". Ea e "o scumpete". Cine e concurenta care i-a smuls o asemenea declaratie lui Mihai Petre

Concurentii "DE PLASTILINA". Ea e "o scumpete". Cine e concurenta care i-a smuls o asemenea declaratie lui Mihai Petre

Concurentii "DE PLASTILINA". Ea e "o scumpete". Cine e <span style="color:#f00;">concurenta care i-a smuls o asemenea declaratie lui Mihai Petre</span>

Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe voyo.ro!

Laurentiu Ion, un tanar de 20 ani si sora lui, Beatrice, de 9 ani, au uimit cu acrobatiile lor pe scena de la "Romanii au talent", costumati sugestiv in Spider man.

"Asa faceam si eu cu fratele meu cand eram mici, ne jucam. Mi-a placut foarte mult de voi, inca de la preselectii. Sunteti foarte talentati! Super tare a fost in aceasta seara spectacolul vostru! A avut un profesor bun cea mica!", a spus Andra.

"Eu am fost fan Spider Man cand eram mic si nu stiam ca are o sora. Bravo, ati fost foarte buni si in seara asta", i-a laudat Andi Moisescu.

Vezi ultima semifinala integral si exclusiv pe Voyo.ro. 


"Ma gandeam ca numarul din seara asta nu o sa se ridice la nivelul numarului din preselectii, din simplul motiv ca cea mica creste. A crescut si ti-e un pic mai greu acum. Asta mica e o scumpete! Cand o invarteai, ma temeam sa nu i se faca rau. Foarte frumos! V-ati descurcat foarte bine! In seara asta mi-a placut", afirma Mihai Petre numarul de acrobatie al celor doi frati.

Cei doi au facut senzatie in preselectii, la "Romanii au talent".



Mai au doi frati si, impreuna cu mama lor, locuiesc abuziv intr-o casa parasita, pe care au ocupat-o dupa ce au ramas fara un acoperis deasupra capului. Inainte, locuiau prin bunavointa unei femei intr-o curte, dar dupa ce aceasta a fost evacuata de acolo, au ajuns pe strada. Copiii au dormit multe nopti prin parcuri, in timp ce Ioan, fratele mai mare, era plecat din tara, ca sa faca bani.

Tanarul s-a intors la familie cu numai doua zile inainte de preselectiile "Romanii au talent". "Repetam numarul asta doar de doua zile" le-a spus el juriului si publicului.

Acrobatiile facute de ei pe scena au tinut pe toata lumea cu sufletul la gura si multi au uitat sa respire in timpul numarului lor.  "Face ce vrea cu sora lui", a remarcat Bartos, uluit.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni