„Românii au talent”, în trending pe YouTube! Ce moment a cucerit internetul

„Românii au talent”, în trending pe YouTube! Ce moment a cucerit internetul

Prima ediție din acest an a emisiunii „Românii au talent”, difuzată de PRO TV vineri, 20 ianuarie 2023, nu a cucerit doar publicul din fața televizoarelor, ci și întreg internetul.

Show-ul „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 24.11. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14,1 puncte de rating și 44,5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 2,5 puncte de audiență și 7,8% share. De-a lungul difuzării, peste 2,5 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 20.53, peste 3,2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV.

Primul Golden Buzz din acest sezon „Românii au talent”, primit de Rareș Prisăcariu din Botoșani, care a avut un monolog care a ridicat toată sala în picioare și a demonstrat cât de important este cititul, a ajuns inclusiv în trending pe YouTube, acolo unde, în momentul redactării acestei știri, ocupa locul 4 și avea peste 500.000 de vizualizări.

„Pe scenă a fost super tare! Nu mă așteptam să primesc Golden Buzz. Când am văzut că au început să cadă confeti aurii, m-am bucurat așa de mult”, a fost prima reacție a lui Rareș Prisăcariu, după ce a părăsit scena „Românii au talent”.

Pasionat de actorie, Rareș Prisăcariu are 7 ani și îi place să recite poezi, monologuri și texte de proză. „Scrisoarea a III-a” este preferata lui, pentru că Mircea cel Bătrân este foarte ferm. Când se va face mare, el vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni