• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent i-a purtat pe telespectatori într-o țară de excelență! O nouă ediție, lider absolut de audiență!

Românii au talent i-a purtat pe telespectatori într-o țară de excelență! O nouă ediție, lider absolut de audiență!

Românii au talent i-a purtat pe telespectatori într-o țară de excelență! O nouă ediție, lider absolut de audiență!

”Reacția noastră denotă că ne-am simțit bine”, a decis aseară Andra să transmită după prestația unui concurent. Această senzație de bine, bucurie la vederea unui talent autentic, dar bine muncit este prezentă în fiecare seară de vineri, pe parcursul difuzării show-ului Românii au talent. Ca de fiecare dată, cei de acasă au urmărit emisia cu un zâmbet constant și nu au ratat niciun minut.  

O fostă campioană europeană la bârnă a reușit să se reinventeze și a câștigat aprecierile pentru momentul ei de echilibristică, făcând-o pe Andra să spună: ”Mă înclin în fața talentului tău. Ne-ai făcut mândri”. Un tânăr pasionat de cântatul la pian, l-a făcut pe Bobo să exclame: ”A fost excelent, e o poveste ce faci acolo”. Iar o artistă stradală i-a adus lui Dragoș o reală fericire: ”mă bucur că sunt artiști care au nebunia de a rămâne independenți”. Fiecare om care a inspirat a primit DA-urile care l-au calificat mai departe.

Cea de-a zecea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:16. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.6 puncte de rating și 40.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.1 puncte de audiență și 10.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.2 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scană, iar în minutul de aur, la ora 21:31, peste 2.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Alexia Gorgan, Happy Star, Olga & Sasha, Andrei Andronachi, Ansamblul ”Fluierașii”, Sofia Corona, Anastasia Melentsova, Miruna Lungu, Amelia Racea, Iulia Cocu, Adrian Mircescu, Fabrica de teatru, Nadejda Crajevschi & Irina Sciogoleva, E-AN-NA, Anda Vaciu, Cristian Uță și Cronopia.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni