• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, sezonul 9: Povestea de film a Elenei Gibson, balerina care a dansat la bară senzațional! 

Românii au talent, sezonul 9: Povestea de film a Elenei Gibson, balerina care a dansat la bară senzațional! 

Românii au talent, sezonul 9: Povestea de film a Elenei Gibson, balerina care a dansat la bară senzațional! 

Elena Gibson, care a încântat publicul la cea de-a patra ediție a emisiunii ”Românii au talent”, sezonul 9 suprem, are o poveste de viață spectaculoasă.

Elena Gibson a început să danseze la vârsta de 6 ani. ”Eram un copil foarte timid, dar eram talentată atât la balet cât și la gimnastică, așa că am început să prind încredere în mine după ce am început aceste antrenamente. Mama mea a fost o balerină cu o carieră impresionantă și este modelul meu în viață, în timp ce tatăl meu a ajuns în echipa națională de gimnastică și îl admir foarte mult pentru asta. Presupun că a fost o combinație reușită de ADN care m-a făcut să continui moștenirea familiei, cum ar veni, deși eu mi-am găsit propria cale”. 

Familia Elenei Gibson a părăsit România în anul 1990, pentru a asigura un viitor mai bun Elenei și surorii sale. Aceștia aveau niște cunoștințe în Italia, așa că au hotărât să se stabiliească în această țară. ”Eu am fost destul de norocoasă pentru a primi o bursă la National Ballet of Canada School, așa că am profitat de ocazie pentru a-și urma cariera în balet”.
 
Unul dintre cele mai memorabile momente ale vieții a fost să plec, de una singură, în Canada. A fost înspăimântător și minunat în același timp. Acolo, am avut profesori fantastici, iar printre aceștia se numără și cei doi mentori ai mei, care au avut grijă de mine: Sergiu Stefanschi și Magdalena Popa.”
 
În anul 2000, pe când dansa în Germania, Elena a suferit un accident de mașina care i-a curmat cariera de balerină. A avut parte de o perioadă dificilă dar, după ce și-a revenit, Elena s-a mutat la Londra, unde a urmat cursurile unei școli de circ, fiind încurajată să-și găsească propriul stil și să-și creeze propriile numere.
 
M-am îndrăgostit de ideea de a combina dansul la bară cu baletul și astfel s-au născut câteva spectacole de-ale mele. Inspirată de Natalie Portman, din filmul Black Swan, am creat numărul cu lebăda neagră, pentru care am primit recenzii foarte bune”. 
 
Elena Gibson a câștigat titlurile de Miss Pole Dance Marea Britanie și Miss Pole Dance World. ”Atunci am realizat că sunt pregătită să-mi împărtășesc pasiunea, așa că am devenit profesoară de dans”.
Elena spune că unul dintre cele mai fericite momente din viața ei a fost atunci când a născut-o pe fiica sa, Grace Esme, acum șase ani. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni