• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Mainile lui se misca de parca ar fi aripile unei pasari colibri. Si tu ai incercat ce face el, dar lui ii iese in cateva SECUNDE si LEGAT LA OCHI. VIDEO

Mainile lui se misca de parca ar fi aripile unei pasari colibri. Si tu ai incercat ce face el, dar lui ii iese in cateva SECUNDE si LEGAT LA OCHI. VIDEO

Mainile lui se misca de parca ar fi aripile unei pasari colibri. Si tu ai incercat ce face el, dar lui <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ii iese in cateva SECUNDE si LEGAT LA OCHI. VIDEO</span>

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Cristian Leana are 17 ani si a avut nevoie de numai 13 secunde ca sa cucereasca juriul, la preselectii. De data aceasta, a rezolvat mai multe cuburi Rubik prin diferite procedee si chiar legat la ochi.

"Ultimul moment a fost cireasa de pe tort! Tu chiar nu ai vazut nimic?", a spus Mihai Petre. "Nu am vazut nimic, am memorat", a raspuns Cristian.

Acesta a impresionat si prin viteza sa uluitoare in rezolvarea cuburilor.



Vezi ultima semifinala integral si exclusiv pe Voyo.ro.

Tanarul a venit la preselectiile "Romanii au talent" cu un singur cub Rubik:


Cat de bun nu si-a imaginat nimeni. Andi Moisescu i-a pregatit cubul, iar lui Cristian i-au fost suficiente 15 secunde pentru a-l aranja.

Pavel Bartos nu a vrut sa creada in talentul lui pana cand nu i-a pregatit si el cubul. Iar Cristian l-a rezolvat si mai repede: in 13 secunde. Vezi galeria foto!

"In zilele mele bune, il pot rezolva intr-un minut si jumatate", a marturisit Andi Moisescu. "Dar spune-mi, sunt scheme mai noi?", l-a intrebat el pe concurent. "Da, e o metoda mai avansata", i-a raspuns acesta.

"Este o forma frumoasa de a-mi spune ca sunt invechit. Sunt complet cucerit de tine", a incheiat Andi Moisescu aprecierile pentru un numar extraordinar.

Facebook.com/Romaniiautalent

Vezi show-ul integral AICI

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni