• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Show-ul "Romanii au talent" le-a schimbat COMPLET viata! Ce au facut Cristian Gog, Mihai Petraiche sau ceterasul Vasilica, dupa competitie:

Show-ul "Romanii au talent" le-a schimbat COMPLET viata! Ce au facut Cristian Gog, Mihai Petraiche sau ceterasul Vasilica, dupa competitie:

Show-ul "Romanii au talent" <span style="color:#f00;">le-a schimbat COMPLET viata!</span> Ce au facut Cristian Gog, Mihai Petraiche sau ceterasul Vasilica, dupa competitie:

Afla ce au facut concurentii de la "Romanii au talent" dupa ce s-a terminat competitia.

Mihai Petraiche

Participarea la “Romanii au talent” i-a adus lui Mihai, mai presus de orice, increderea de a continua sa danseze. “Dupa ce am participat la acest show, mi-am dat seama ca am toate motivele sa continui sa dansez. In momentul de fata ma pregatesc pentru Campionatul Mondial de popping. Mi-am schimbat si stilul de dans in ultima vreme, iar acum fac mai mult “robotica”, a povestit el.


Dupa emisiune Mihai si-a indeplinit si visul de a-si deschide propria sala de dans.  “Am inceput sa predau cursuri de breakdance si popping in cadrul complexului sportive SanGym. Pe toti cei interesati, atat incepatori cat si avansati ii invit pe site-ul  www.sangym-bucuresti.ro, unde vor afla mai multe detalii”, a mai adaugat Mihai.


Si pentru ca se apropie preselectiile unui nou sezon, Mihai are si un sfat pentru viitori participant: “Scena de la “Romanii au talent” mi-a dat incredere si sansa de a face un show asa cum mi-am dorit intotdeauna. E o ocazie pe care nu trebuie sa o ratati!”.


AMERICA'S GOT TALENT, sezonul 5, este INTEGRAL pe voyo.ro 

Vasile Godja

Pentru ceterasul din Maramures care a impresionat o tara intreaga cu arcusul sau, participarea la “Romanii au talent” a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viata lui. “Am reusit sa imi creez o imagine, un nume sis a fiu apreciat de cei care iubesc folclorul authentic. Acum sunt cunoscut in toat tara, nu doar in comuna in care m-am nascut si cele 2 sate vecine”, a povestit Vasilica.


In momentul de fata, Vasilica Godja lucreaza la un album pe care il va lansa in aceasta toamna si este mai mult decat ocupat cu tot felul de evenimente. “Vara asta nu am avut nici macar un weekend liber! Dar ii bine!:) Eu stiu ca acum urmeaza preselectiile pentru un nou sezon si ii sfatuiesc pe cei care au ceva de aratat sa mearga neapart la concurs. E o mare sansa!”, a mai povestit el.


Ai un talent si vrei sa stie o tara intreaga? Afla chiar aici cum te inscrii la Romanii au talent - sezonul 3

Cristian Gog

Pentru Cristian Gog, participarea la “Romanii au talent” a fost  “decizia vietii mele. In primul rand am avut ocazia sa "fur" putina meserie de la altii si sa vad ce inseamna gandirea de profesionist. Aici ma refer atat la unii concurenti cat si la membrii echipei, deoarece in perioada cantonamentelor am avut cate ceva de invatat de la fiecare. Pot spune fara nici o retinere ca aceasta participare a fost in primul rand o experienta de neuitat care mi-a oferit ocazia de a invata o gramada de lucruri folositoare”.

Dupa aceasta experienta, viata lui s-a schimbat complet! Cristian are solicitari la evenimente din toate colturile tarii si cateva proiecte de viitor in desfasurare. “Imi petrec mult timp cu noul membru al familiei si lucrand la diferite proiecte de viitor. De asemenea, solicitarile pentru prestatii la diferite evenimente sunt din ce in ce mai multe”, a povestit mare castigator de la “Romanii au talent”. 

Pentru ca nici el nu a fost foarte decis sa participle la aceasta emisiune, Cristian are acum un sfat pentru viitorii concurenti”  Sa nu mai stea pe ganduri. Ii asteapta o experienta fantastica din care nu au decat de castigat!”

Gigel Frone si Tudorel Popa

Doi dintre cei mai controversati concurenti de la “Romanii au talent” care au reusit insa sa starneasca hohote de ras unei tari intregi, Gigel si Tudorel, savureaza si ei faima adusa de show-ul de la ProTV. Cei doi au castigat imediat dupa concurs un rol in super serialul “Las Fierbinti”, unde telespectatorii ii vor putea urmari din aceasta toamna. Tudorel, desi nu a renuntat la job-ul lui, este acum chemat la tot felul de evenimente pentru ca nimeni nu imita mai bine decat el zgomotul unui camion sau al unui tren care ajunge in gara.

In plus, expresia care-I apartine,“Sa trecem la treaba!” este de acum celebra! Gigel Frone, nu a castigat doar popularitate, ci este pe cale sa isi intalneasca si sufletul pereche. Cei de la ProFM au lansat vara aceasta campania “Sufletel pentru Gigel”, in ideea de a-I gasi o jumatate acestui trubadur. 


Trupa No Limit

Pentru toti membrii NO LIMIT a fost o experienta de viata unica. Toti au mai multa incredere in fortele proprii, sunt mult mai  increazatori, dar mai ales mandri ca in cele 2 saptamani petrecute in studiourile PRO TV au reusit sa schimbe mentalitati despre deficientii de auz. Toti surzii din Romania le-au spus ca au facut istorie in aceasta lume a tacerii. In toamna, tinerii vor face un spectacol de teatru, pantomima si dans avand ca regizor  actorul Teatrului National din Craiova Catalin Baicus.

Ne dorim  mult sa aratam ca dansul nu este singurul talent al trupei NO LIMIT. Este un vis maret si avem incredere ca ni se va mai acorda o sansa sa demonstram mai mult… Participarea la Romanii au Talent  este unica si merita traita de fiecare om. Iti da sperante si trairi pe care nu le pot descrie  . Nu cred ca exista cuvintele potrivite pentru asta…. Daca ai sanse, ti se poate schimba radical viata”.


Trio Zamfirescu



Pentru noi, Trio Zamfirescu participarea la emisiunea “Romanii au talent” a reprezentat pasul cel mai important pe l-am putut face in cariera noastra.Dupa emisiune cariera noastra a explodat, iar agendei noastre de concerte i s-au ocupat aproape toate paginile. Suntem recunoscuti si aprociati in aproape toate locurile in care mergem. Viata ni s-a schimbat radical. Cei care vor sa aiba o cariera artistica bogata,  show-ul “Romanii au talent” este modalitatea cea mai buna de a se face remarcati.

 

Razvan “Krem” Alexe

 “Romanii au talent” a fost o sansa, o experienta, o rampa de lansare. Recomand tuturor :) Dupa emisiune s-a activat dorinta de a face din muzica o meserie (in sensul in care scopul suprem acum este performanta). Totodata, mi-am redobandit increderea in propriile forte care, pana la emisiune, era pusa sub umbra nefasta a indoielilor.

La scurt timp dupa finalizarea emisiunii, am batut palma cu agentia de evenimente hip hop, Junky Size (unde coordonator principal este Daniel Lupu). Alaturi de acesta si de colegul de breasla Smokey (aka Mircea Florian) am inceput turneul Show a la Krem, sustinand concerte in mai multe colturi ale tarii (Alba Iulia, Oradea, Bacau, Focsani, Iasi, Bucuresti, Ramnicu Sarat s.a.). 

Pe plan muzical sunt destul de multe in plan: album Smokey & Krem - Aici sau la pachet, albumul Show a la Krem, clipuri la diferite piese si colaborari (Smokey & Krem, Sector 7, Smiley si...mai vedem) :) Pana la finele anului....Show a la Krem iz in da house, babies!

 

POZELE pe care nu vrei sa le ratezi. Larisa Bercea, dansatoarea la bara de la Romanii au talent, TOPLESS in Playboy

Larisa Bercea are 21 de ani si a facut senzatie la "Romanii au talent" cu dansurile sale super sexy la bara. Fiecare aparitie a Larisei a fascinat toti barbatii din sala, inclusiv membrii juriului si prezentatorii.

  

Satena cu corp perfect si ochi albastri a acceptat sa pozeze pentru noul numar al revistei Playboy,  unde "concureaza" tot la bara, sport ce se vrea in cel mai scurt timp ca fiind unul olimpic.

Rezultatul il puteti admira in galeria foto de mai jos :)

Vezi prestatia ei de la preselectiile Romanii au talent:



Credit FOTO: Playboy

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni