Romanii au talent: Ambitie, abilitati spectaculoase si numere senzationale, din 13 martie, la PRO TV

Romanii au talent: Ambitie, abilitati spectaculoase si numere senzationale, din 13 martie, la PRO TV

Mai sunt doar 5 zile pana la startul celui de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent! Show-ul se anunta a fi unul spectaculos, incitant si, cu siguranta, memorabil! 

Mii de persoane au venit la preselectii, pline de emotii, entuziasm, cu dorinta de a impresiona juriul cu talentul lor si de a intra in cursa pentru castigarea titlului de cel mai talentat roman si a premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, in valoare de 10.000 de euro. Romȃnii nu inceteaza sa uimeasca prin abilitatile lor, iar noi talente vor putea fi vazute si descoperite incepand de vineri, 13 martie, de la ora 20:30.

Originalitatea si creativitatea si-au spus cuvantul in timpul preselectiilor, talentele intalnite fiind dintre cele mai diverse. In fiecare oras in care caravana a poposit, mii de romani dornici de afirmare au renuntat la inhibitii si au venit de la sute de kilometri pentru a incanta juriul cu numere spectaculoase. De la dans, canto, opere de arta din tacamuri vechi si divertisment poetic, la picioroange, flair bartending, pictura, grafica, ventrilocie, magie, stand-up comedy sau arta matematica digitala, contorsionism, dans indian, parkour, la gimnastica ritmica, limbo, ansambluri si formatii de muzica populara, caricaturisti, actori, mimi, sau luptatori de arte martiale, toti au fost prezenti la preselectiile Romanii au talent care au avut loc in toamna anului trecut. 

Cel mai mic concurent care a venit la preselectii are doar 3 ani, dar o ambitie uriasa de a demonstra ca este cel mai bun si ca talentul sau merita sa fie cunoscut de o tara intreaga. La polul opus a fost un concurent de 77 de ani, care a demonstrat ca talentul nu are limita de varsta si ca este gata sa lupte pentru marele premiu.

Pe toti acestia, dar si multe alte reprezentatii inedite care vor fascina, vor starni ropote de aplauze, dar vor si amuza pe alocuri, telespectatorii ii vor putea vedea peste numai 5 zile, in cel de-al cincilea sezon al celui mai iubit show de televiziune din Romania, Romanii au talent.

Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, impreuna cu gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, dau start show-ului absolut, cu multe surprize si momente memorabile. 

Telespectatorii sunt asteptati sa-si urmareasca si sustina eroii, incepand de vineri, 13 martie, de la 20:30, numai la PRO TV.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni