"Romanii au talent" aduce show-ul la Bucuresti!

"Romanii au talent" aduce show-ul la Bucuresti!

Cei mai talentati, surprinzatori si amuzanti concurenti dau ultimul examen in fata juriului Romanii au talent! Timp de patru zile, la Palatul National al copiilor din Bucuresti, spectacolul talentului autentic va aduce foarte multe emotii, energie, vibratie si momente extraordinare.

Weekend-ul acesta, pe 16 si 17 ianuarie, dar si pe 20 si 21 ianuarie, bucurestenii sunt asteptati sa fie alaturi de favoritii lor in lupta pentru titlul de erou national. Juratii Romanii au talent, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, sunt gata de un show incredibil, nerabdatori sa-i urmareasca pe cei care isi vor demonstra talentul si pregatiti sa-i aleaga pe cei mai buni, pe care ii vor trimite in etapa urmatoare a competitiei.

Daca e adevarat ce se spune si anul intreg va fi asa cum il incepi, atunci eu abia astept sa ma bucur de selectia noului val de talente din Bucuresti, pentru cel de-al saselea sezon Romanii au talent.”, a spus Andi Moisescu.

Nimic nu aduce o mai mare satisfactie profesionala decat combinatia de succes si de placere. Ne place la nebunie ce facem ca jurati si... avem succes in fiecare an, se stie. Asta vine la pachet cu diversitatea talentelor de pe scena si a emotiilor traite de noi toti, dar si de public. Abia astept sa vad cu ce ne mai confruntam si distram la preselectiile de la Bucuresti. Indrazniti sa ne uimiti, oricare va e talentul sau veniti sa va sustineti eroii!”, a declarat Mihaela Radulescu.

Talente si talentati, suntem aici! Cercul se inchide frumos. In toamna, am plecat din Bucuresti prin toata tara, acum ne intoarcem la linia de start. In acest weekend, dar si pe 20 si 21 ianuarie, au loc preselectiile cu juriul Romanii au talent, in Bucuresti. Dupa o calatorie fabuloasa, ne intoarcem in mijlocul vulcanului. Lista celor care vor ajunge in editiile televizate se va definitiva aici, in capitala! Va asteptam cu inimile, rabdarea si zambetele deschise. Aveti incredere in voi, in noi si in toti cei ce va vor cunoaste! Ganditi-va ca o astfel de decizie va poate schimba viata in bine pentru totdeauna. Fiti siguri ca o parte din anonimii de azi vor avea, curand, mii de fani. Credeti in voi si in sansa pe care v-a dat-o destinul!„, a spus Andra.

Ce este interesant pentru mine la acest show este ca am descoperit oameni care cred despre ei ca sunt talentati, justificat sau nu, intr-un domeniu sau altul, dar cu totii produc spectacol! Va invit pe toti sa ii vedeti si sa ii sustineti!”, a completat Florin Calinescu.

Bucurestenii sunt asteptati in acest weekend si saptamana viitoare sa fie alaturi de juriul Romanii au talent si de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, pentru a urmari si sustine noii pretendenti la titlul de cel mai talentat roman. Preselectiile vor avea loc sambata si duminica, dar si pe 20 si 21 ianuarie, la Palatul National al copiilor, de la ora 10:00 si de la ora 17:00.

In curand, telespectatorii vor putea vedea cel de-al saselea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii si un spectacol autentic desavarsit, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni