• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 24 martie 2023: Nadeja Crajevschi și Irina Sciogoleva, duo-ul care a impresionat publicul cu vocea lor

Românii au talent, 24 martie 2023: Nadeja Crajevschi și Irina Sciogoleva, duo-ul care a impresionat publicul cu vocea lor

Nadeja Crajevschi și Irina Sciogoleva sunt mama și fiica și au venit la Românii au talent să încânte publicul cu vocile lor.

Irina are 47 de ani și este angajată a “Teatrului National de Operă și Balet” din Chișinău. Este solist de 24 de ani , perioadă în care a avut sute de spectacole. Cânta de la 6 ani și a studiat Conservatorul, însa, în paralel, a făcut și Facultatea de Limbi Străine cu specializare în limba engleză. În acest moment predă și cursuri private de engleză.

A fost căsătorită și are o fată 21 de ani,  pe Nadejda, cea cu care împarte scena în această seară. 

Are o relație extrem de frumoasă cu fiica sa. Pe Nadejda o lua mereu la repetițiile de la teatru pentru că nu avea cu cine să o lase. Povestește despre Nadejda că îi știe toate operele, așa s-a și îndrăgostit de muzică. 

Momentul lor artistic i-a impresionat pe jurați, acestea primint patru de Da:

"Este evident că vă bucură fiecare succes al copilului dvs. Asta e cel mai important lucru pe care l-am văzut pe scenă. Să poți face ceva cu copilul tău și să îți dai seama că el avansează, avansează și la un moment dat ajunge la același nivel cu toate, ba poate pe alocuri să te depășească", le-a transmis Dragoș Bucur.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni