Românii au talent 2023 - semifinala 2. Ei sunt cei șase concurenți care intră în Marea Finală

Vineri seara, 5 mai, 11 concurenți au pășit pentru a doua oară pe scena Românii au talent, oferind un spectacol de zile mari. Toți și-au dorit un loc în Marea Finală, dar numai șase participanți s-au bucurat de această șansă. În a doua semifinală live a sezonului 13 Românii au talent, magia, dansul și acrobațiile incredibile au dominat scena. 

Talentații serii de vineri au fost: Karina Veghiu, Denisia Sănduleac, Eduard Dragu, Garry Cozma, Katrinel Prisacaru, Olya & Valera, Ramadhani Brothers, Sandip Brahamin, Sara Piliego, Ștefan Popescu și Taheira Sașa.

Înainte de a afla care sunt cei cinci finaliști, jurații le-au adresat concurenților căteva cuvinte:

Andra: „Datorită vouă am reușit să facem acest sezon magic. Vă mulțumesc tuturor!”

Andi Moisescu: „Aș vre să le mulțumesc tuturor concurenților pentru efortul pe care l-au făcut, pentru a se prezenta în această seară”. 

Mihai Bobonete: „Sunt curios și eu, am și eu favoriții mei. Ce am văzut în seara asta s-a ridicat deja la nivelul unei finale”

Dragoș Bucur: „Eu aș vrea să mergeți toți, sunteți la fel de buni toți”
 

În cele din urmă, românii și-au votat favoriții, iar rezultatul a fost următorul. Cei cinci concurenți care s-au calificat în Marea Finală sunt: Taheira Sașa, Olya și Valera, Sandip Brahamin, Sara Piliego, Eduard Dragu

La finalul ediției, cei patru jurați i-au oferit un wild card lui Karina Veghiu și au trimis-o direct în finală. 
 

Oleg Spânu, Bianca Avram, Sandip Brahamin și Denisia Sănduleac au fost concurenții propuși de juriu pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Votul este deschis toată săptămâna, iar câștigătorul va fi anunțat în Marea Finală din 12 mai 2023. 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni