• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 - semifinala 2. Andra a acceptat invitația lui Garry Cozma de a participa la număr periculos de magie

Românii au talent 2023 - semifinala 2. Andra a acceptat invitația lui Garry Cozma de a participa la număr periculos de magie

Vineri seara, în cea de-a doua semifinală Românii au talent, Garry Cozma a cucerit publicul cu un număr incredibil de magie.

Magicianul Garry le-a dat fiori spectatorilor, dar și juriului: 

Ce vrei să mai zic după tot momentul ăsta”, a spus Andi. 

„Ai fi avut un număr ratat, dacă mă chemai pe scenă. Așa, ai avut o asistentă extraordinară și cu un număr spectaculos, ai toate șansele să mergi mai departe”, a spus Dragoș Bucur.

„N-am fost atât de impresionat de numărul ăsta, pentru că s-a văzut că ai emoții. Îmi place când este executat chirurgical. Sper că acasă să se fi văzut așa cum trebuie”, a comentat Bobonete

„Eu am stat cu frică. Mi-a plăcut și la preselecții de tine”, i-a spus Andra. 


Garry Cozma are 34 de ani și vine din Republica Moldova, acolo unde a studiat la Colegiul de Muzica „Ștefan Neaga”, Chișinău. Acesta, deși a avut moștenit talentul în muzică de la tatăl său, a ales să practice magia. Garry Cozma a făcut parte dintr-o trupă de pop-rock în perioada liceului, fiind chemat adesea să apară pe posturile de televiziune locală.

Ajuns la o emisiune TV din România, bărbatul l-a descoperit pe magicianul Bogdan Mangu, care l-a cucerit din start. În acel moment, Garry a decis să renunțe la muzică și să urmeze o carieră în magie, exersând mult timp trucuri noi și interesante. Ani mai târziu, Garry Cozma și-a luat și diploma de magician din partea Asociației de Magicieni (The International Brotherhood of Magicians), care își are sediul central în New York.

Dacă ți-a plăcut GARRY COZMA votează-l online, gratuit, la vot.romaniiautalent.protv.ro sau trimite 16 prin SMS la 1444, valabil in retelele de telefonie mobila Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni