• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023: Olya și Valera, Golden Buzz-ul Andrei. La o vârstă fragedă au arătat o performanță la care puțini adulți reușesc să ajungă 

Românii au talent 2023: Olya și Valera, Golden Buzz-ul Andrei. La o vârstă fragedă au arătat o performanță la care puțini adulți reușesc să ajungă 

Olya și Valera vin din Ucraina, țară grav afectată de război. Copiii au găsit puterea de a-și continua antrenamentele de acrobație și au arătat o performanță inegalabilă la „Românii au talent”. Copleșită de emoții, Andra le-a acordat Golden Buzz.

Olya are 10 ani, iar Valera - 15 ani. Copiii s-au cunoscut la antrenamente, în urmă cu 3 ani. Antrenorul a văzut potențialul lor și a decis că e mai bine să lucreze împreună. 

Înainte să înceapă războiul, mergeau la circul „Jin Roh” din Herson. Aveau spectacole de 3-4 ori pe săptămâ, apoi au fost nevoiți să se mute în alt oraș din Ucraina. La un moment dat, Valera s-a mutat în Kiev, împreună cu mama sa, ca să-și poată continua antrenamentele. În ultima perioadă s-au întâlnit rar, doar ca să se pregătească pentru „Românii au talent”.

Cel mai trist pentru ei este că au fost nevoiți șă-și părăsească orașul natal și că se chinuie să se deplaseze prin tot felul de orașe ca să se poată antrena. 

Cel mai mare vis al copiilor este să se întoarcă acasă, iar în țara lor să fie pace. 

După momentul lor, plin de emoție, juriul cu greu a găsit cuvinte pentru a-și exprima uimirea și admirația. 

„Dacă vreodată se va face Romeo și Julieta în aer, așa ar trebui să arate”, le-a spus Dragoș Bucur. 

„Este admirabil, iar nivelul de performanță și de spectacol pe care l-au atins ei la niște vârste atât de fragede, 15 și 10 ani, în condițiile în care unul e dintr-un oraș și altul e din alt oraș, care nu sunt tocmai apropiate, și în ce condiții, e de domeniul incredibilului. Nici nu am cuvinte.”, a comentat Andi Moisescu. 

„Eu în seara asta am văzut un exemplu de ceea ce noi, oamenii mari, nu putem să facem. Pentru mine e o necunoscută, cum ați putut voi, copii fiind, să găsiți atâta putere să traversați drumul ăsta, să ajungeți în seara asta aici la noi și să ne arătați ceea ce am văzut. Vă spun cu mâna pe inimă că este cel mai spectaculos număr văzut la Românii au talent de mine până acum”, a spus Mihai Bobonete. 

„E atât de frumos ce s-a întâmplat, iar faptul că sunt aici și pot să mă bucur de talentul vostru...Show-ul ăsta trebuie să meargă mai departe cu oameni ca voi, oameni talentați. Eu în momentele astea, trebuie să vă ofer...(nr. Golden Buzz), a spus Andra, apăsând pe butonul auriu care îi duce direct în semifinală. 

Vezi momentul lor și aprecierile juriului în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni