• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023. Marco Cristoferi, Golden Buzz-ul Andrei din ediția din 3 martie: E unic! Trebuie să ajungă în finală

Românii au talent 2023. Marco Cristoferi, Golden Buzz-ul Andrei din ediția din 3 martie: E unic! Trebuie să ajungă în finală

Marco Cristoferi spune despre el că era un copil bun, însă avea foarte multă furie pe dinăuntru. Așa a descoperit dansul. Doar dansând putea elimina toate sentimentele negative, ele erau preluate de o stare de bine, de plutire.

Acest talent, pe care îl numește antrenament și credință, înseamnă foarte mult pentru el, pentru că îl învață cum să trăiască și nu este niciodată prea obosit ca să-și ofere energia oamenilor și lucrurilor pe care le iubește. 

Copilăria și-a petrecut-o la țară, în stilul clasic, sărind și cățărându-se peste tot, fiind privit și admirat constant de către bunica lui. Cel mai fericit moment pentru el a fost când bunica i-a cumpărat un radio și un covor pe care să poată executa mișcări de dans.

A dansat pe multe scene, dar cele mai semnificative performance-uri au fost cele de la Eurovision, Scala di Milano și când a dansat pentru Papa.

Pe lângă dans, este pasionat de skateboard, îi place să arunce cu cuțite la țintă, construiește tot felul de lucruri. În prezent locuiește într-o casă din lemn construită chiar de el.



Mihai Bobonete: „Deci, eu nu am... Marco, e prima oară... de obicei mai am niște cuvinte pregătite când nu știu ce să zic, dar de data asta încă mă gândesc, încerc să-mi explic ce ai făcut...nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am fost atât de scurt și de spectaculos că zici că m-a lovit acceleratul în gară...”.

Andi Moisescu: „E ceva de domeniul neașteptatului! Nu știu de unde ai apărut, dar pentru noi sezonul ăsta ai venit ca o binecuvântare!”.

Dragoș Bucur: „Un număr dus la extrem din toate punctele de vedere! Ești foarte talentat. Ai un Da și foarte multă admirație din partea mea!”.

„E foarte interesant cum un dansator prin niște mișcări te poate face să trăiești melodia și momentul. Atâta emoție dintr-un moment de dans, eu nu am mai văzut niciodată și în momentul asta când întâlnesc oameni ca tine, ce fac? Și uite, asta fac!”, a spus Andra, după care a apăsat Golden Buzz-ul. 

Vezi momentul în materialul VIDEO de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni